Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
«Έφυγε» από τη ζωή ο επί σειρά ετών πρόεδρος της Οινόης Γ. Σταυρόπουλος; – Ένας γνήσιος και αγνός αυτοδοικητικός!
«Έφυγε» από τη ζωή ο επί σειρά ετών πρόεδρος της Οινόης Γ. Σταυρόπουλος; - Ένας γνήσιος και αγνός αυτοδοικητικός! - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

«Έφυγε» από τη ζωή ο επί σειρά ετών πρόεδρος της Οινόης Γ. Σταυρόπουλος; – Ένας γνήσιος και αγνός αυτοδοικητικός!

Συγκίνηση έχει προκαλέσει ο θάνατος του Γ. Σταυρόπουλου, που υπηρέτησε με συνέπεια την τοπική αυτοδιοίκηση ως πρόεδρος της Οινόης Πηνείας

Ο Γεώργιος Σταυρόπουλος, ο επί σειρά ετών πρόεδρος της Οινόης Πηνείας, «έφυγε»  την Κυριακή από τη ζωή, στα 95 του χρόνια, ένας άνθρωπος που σε δύσκολες εποχές ήταν μπροστάρης για το χωριό του, αλλά και για ολόκληρη την Πηνεία!

Ο Γ. Σταυρόπουλος, ιδιαίτερα δραστήριος άνθρωπος εξελέγη για πρώτη φορά πρόεδρος της κοινότητας Οινόης το 1959! Διετέλεσε δε, πρόεδρος τις δεκαετίες του ’60, του ’70, αλλά και τα μετέπειτα χρόνια, λαμβάνοντας και τον τίτλο του επίτιμου προέδρου.

Ο ίδιος έκανε πολλά έργα για το χωριό του, πολλές φορές και με προσωπική του δαπάνη, ενώ μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον του για τον δρόμο «Αμαλιάδα – Σιμόπουλο -111».

Πολυγραφότατος, έχοντας υπάρξει και συνεργάτης της εφ. «Πατρίς»,  με θέση και άποψη για σημαντικά ζητήματα της Ηλείας, που αφορούσαν σε αναπτυξιακά σχέδια, με κριτική σκέψη, αλλά και ευαίσθητος συγχρόνως, κατάφερνε να έχει μόνο συμπάθειες και να κερδίζει τον σεβασμό όλων. Αξιόλογο είναι και το πλούσιο συγγραφικό του έργο.

Ο θάνατός του, έχει προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση, μιας και ήταν πολύ αγαπητός και δίπλα στους πολίτες μέχρι το τέλος.

– PatrisNews – Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: