Εγκαίνια μετά… μουσικής για τη νέα Οδό στα Λεχαινά!
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Εγκαίνια μετά… μουσικής για τη νέα Οδό στα Λεχαινά!

Εγκαίνια μετά… μουσικής για τη νέα Οδό στα Λεχαινά!

 

Μουσικά ακούσματα από την Συμφωνική Ορχήστρα και χορωδία Νέων από το Μπέμπλινγκεν Γερμανίας κοντά στη Στουτγάρδη, υπό τη διεύθυνση του Stefan Bergtold, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν την περασμένη Παρασκευή το βράδυ στα Λεχαινά, όπου στο πλαίσιο του 11ου Διεθνούς Φεστιβάλ Πολιτισμού και Τέχνης του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση που έλαβε χώρα στην οδό Σπηλιοπούλου, τον νέο δρόμο της πόλης των Λεχαινών οι εργασίες του οποίου ολοκληρώθηκαν το προηγούμενο διάστημα.

Η δημοτική αρχή Ανδραβίδας – Κυλλήνης, «εγκαινίασε» την νέα αυτή οδό με μια εκδήλωση πολιτισμού που έγινε στο σημείο και η οποία εντάσσεται στο 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Πολιτισμού και Τέχνης του δήμου.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας, Θεόδωρος Βασιλόπουλος, ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Γιάννης Λέντζας, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ηλείας, Κώστας Νικολούτσος, οι αντιδήμαρχοι, Διονύσιος Κεκάτος, Κώστας Χαντζής, Γεωργία Κακαλέτρη κ.α. καθώς επίσης ο πρόεδρος της κοινότητας Λεχαινων, Σάκης Παναγιώταρος, ο γ.γ. του δήμου, Κώστας Βαρβαρέσος κ.α.

Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων των Λεχαινών, που ήταν η διάνοιξη τμήματος της οδού Σπηλιοπούλου, έγινε την περασμένη Παρασκευή πραγματικότητα και εγκαινιάστηκε με μια ξεχωριστή συναυλία από την Συμφωνική Ορχήστρα και Χορωδία Νέων του Μπέμπλινγκεν στο πλαίσιο του 11ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ανδραβίδας-Κυλλήνης! Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Γιάννης Λέντζας, ο αντιδήμαρχος Διονύσιος Κεκάτος και ο πρόεδρος της κοινότητας Λεχαινών, Σάκης Παναγιώταρος.

– PatrisNews – Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: