Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Είχαμε ερωτικές σχέσεις – News.gr
Είχαμε ερωτικές σχέσεις – News.gr

Είχαμε ερωτικές σχέσεις – News.grΟι λεπτομέρειες σε βιβλίο για την σχέση τους

Επτά χρόνια μετά τον θάνατο της Γουίτνεϊ Χιούστον η καλύτερη της φίλη αποκάλυψε την φιλική τους σχέση που εξελίχθηκε σε ερωτική.

«Τι τρέχει με τη Γουίτνεϊ και τη Ρόμπιν;», ήταν μια απορία που είχαν πολλοί τα χρόνια που η τραγουδίστρια μεσουρανούσε.

Τώρα λίγα χρόνια μετά τον θάνατο της η Ρόμπιν έγραψε ένα αυτοβιογραφικό στο οποίο αποκαλύπτει ποιες ήταν οι σχέσεις τους.

Το «A Song for You: My Life With Whitney Houston» της Ρόμπιν Κρόφορντ ξεκαθαρίζει ότι η σχέση της με την Γουίτνεϊ Χιούστον ήταν όντως ερωτική.

Το περιοδικό «People» δημοσίευσε αποσπάσματα του βιβλίου με λεπτομέρειες για το ζευγάρι Γουίτνεϊ – Κρόφορντ.

«Θέλαμε να είμαστε μαζί, και αυτό σημαίνει μόνο οι δυο μας», γράφει ο Κρόφορντ στο βιβλίο, διευκρινίζοντας ότι η Γουίτνεϊ Χιούστον ήταν που έληξε το σεξουαλικό κομμάτι της σχέσης τους το 1982.  «Είπε πως δεν πρέπει να βρισκόμαστε πλέον ερωτικά, επειδή αυτό θα έκανε το ταξίδι μας ακόμη πιο δύσκολο», λέει η Κρόφορντ, σημειώνοντας πως η Χιούστον τής έκανε δώρο μια Βίβλο, όταν της το ανακοίνωσε. «Είπε πως αν κόσμος μάθαινε για εμάς, θα το χρησιμοποιούσαν εναντίον μας και έτσι γινόταν στη δεκαετία του’80», αναφέρει.

Όπως ισχυρίζεται η Ρόμπιν Κρόφορντ μητέρα της Γουίτνεϊ, Σίσι Χιούστον, ήταν αντίθετη με την εν λόγω σχέση. «Η Γουίτνεϊ μού είπε πως η μητέρα της είπε ότι δεν ήταν φυσιολογικό για δυο γυναίκες να είναι τόσο κοντά, αλλά ήμασταν όντως πολύ κοντά».

«Δεν μιλήσαμε ποτέ για ταμπέλες», αλλά όπως γράφει η φίλη της εκλιπούσης, «η Γουίτνεϊ ήξερε πως την αγαπούσα και με αγαπούσε. Πραγματικά ήμασταν τα πάντα η μια για την άλλη. Ορκιστήκαμε να αλληλοϋποστηριζόμαστε πάντα», σημειώνει.

Η Κρόφορντ ήταν 19 ετών όταν γνώρισε την 17χρονη Γουίτνεϊ και γνωρίστηκαν σε μια καλοκαιρινή κατασκήνωση.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: