Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ειδικό αφιέρωμα σε μηχανήματα και υλικά χορτοδεσίας στο profi Απριλίου – Αγροτικά Νέα,ΟΠΕΚΕΠΕ, Επιδοτήσεις, Eνισχύσεις,Νέοι Γεωργοί

Ειδικό αφιέρωμα σε μηχανήματα και υλικά χορτοδεσίας στο profi Απριλίου – Αγροτικά Νέα,ΟΠΕΚΕΠΕ, Επιδοτήσεις, Eνισχύσεις,Νέοι Γεωργοί


Η γρήγορη διαµόρφωση οµοιόµορφων και πυκνών δεµατίων, είναι ο κύριος στόχος των επαγγελµατιών στο χώρο της χορτοδεσίας ώστε να εξασφαλίσουν υψηλότερη παραγωγικότητα µε εξοικονόµηση κόστους χρόνου και µεταφοράς.

Για αυτό το σκοπό, οι ελληνικές εταιρείες εισαγωγής αγροτικού εξοπλισµού διαθέτουν στην αγορά µία µεγάλη γκάµα υψηλών προδιαγραφών χορτοδετικών καλύπτοντας τις ανάγκες από τους µεγαλύτερους εργολήπτες έως τους µικρότερους κτηνοτρόφους που ιδιοπαράγουν ζωοτροφές. Στο αφιέρωµα που φιλοξενείται στο profi φιλοξενούνται επίσης για ποιοτικά υλικά χορτοδεσίας, απαραίτητα για µία απρόσκοπτη συγκοµιδή και δεµάτια που δεν χάνουν από τη θρεπτική τους αξία.

Αναλυτικότερα στις επόµενες σελίδες του profi παρουσιάζονται οι:

Fendt Rotana

● John Deere F441M

● New Holland BigBaler 1290 HD

● Claas Rollant 520RC

● Massey Ferguson 1840

● Krone Big Pack 870 HDP

Επίσης δοκιµάσαµε τη χορτοδετική Kuhn SB1290 ID Omnicut η οποία έχει αυξήσει την απόδοσή της και η οποία βραβεύτηκε από την ASABE στην Αµερική.

Διαβάστε περισσότερα στο profi που κυκλοφορεί το Σάββατο 2 Απριλίου, μαζί με την εφημερίδα Agrenda

Κοινοποιήστε το:

Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: