Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Έκανα τον κλόουν για να ζήσω, μια θλιβερή δουλειά για μένα – News.gr
Έκανα τον κλόουν για να ζήσω, μια θλιβερή δουλειά για μένα – News.gr

Έκανα τον κλόουν για να ζήσω, μια θλιβερή δουλειά για μένα – News.gr«Σηκωνόμουν 8 και μισή το πρωί και μοίραζα σοκοφρέτες ντυμένος σοκοφρέτα»

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου με αφορμή την παράσταση «Mute» που ανεβαίνει στο θέατρο του Νέου Κόσμου.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο bullying που είχε δεχθεί σε νεαρή ηλικία αλλά και την πιο θλιβερή δουλειά, κατά τον ίδιο, που έχει κάνει.

«Ξαφνικά η λέξη πολύτεκνος ήταν ταμπού. Σχεδόν σαν αρρώστια. Το ότι ο πατέρας μου δεν είναι ιερέας ήταν πάρα πολύ περίεργο. Ότι πηγαίναμε στην εκκλησία κάθε Σαββατοκύριακο, όπως νηστεύαμε τρεις φορές τον χρόνο τώρα πλέον με θυμώνει για το εξής.

Η νηστεία που τότε μας επιβαλλόταν, κάπως φανατικά, τώρα έγινε της μόδας. Η αποτοξίνωση 40 μέρες από το κρέας και ο vegan είναι τώρα της μόδας ενώ τότε δέχονταν bullying».

«Σκέφτηκα να γίνω παππάς αλλά περισσότερο μάλλον ήθελα να γίνω νοσοκόμος. Δούλευα και σε φαρμακείο αρκετά χρόνια, είχα οικειότητα να φροντίζω τους ανθρώπους αλλά με κέρδισε τελικά το θέατρο» είπε ο ηθοποιός.

«Έχω κάνει τον κλόουν σε παιδικά πάρτι. Σε πάρα πολλά παιδικά πάρτι. Ήταν μια πάρα πολύ θλιβερή δουλειά. Υπήρχαν κάποια πάρτι που τα ευχαριστιόμουν αλλά τότε δούλευα και μπάρμαν οπότε πήγαινα ξενύχτης».

«Σηκωνόμουν 8 και μισή το πρωί με έναν άλλον θλιβερό και μοιράζαμε σοκοφρέτες, ντυμένος σοκοφρέτα εγώ, σε σχολεία» είπε.

«Το θλιβερό ήταν πως είχα κάνει ήδη ένα δυο σίριαλ και ερχόντουσαν μαμάδες και μου έλεγαν «α είστε ο, μα γιατί;» κατέληξε.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: