Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Έκκληση για να μην του κόψουν το ρεύμα μετά από οφειλή 2.162 ευρώ

Έκκληση για να μην του κόψουν το ρεύμα μετά από οφειλή 2.162 ευρώ


Χωρίς ρεύμα κινδυνεύει να μείνει ο 53χρονος Ανδρέας Μονιούδης, κάτοικος Πύργου, καθώς μετά από οφειλή του ποσού των 2.162 ευρώ, η ΔΕΗ του έστειλε ειδοποιητήριο που αναφέρει πως εάν δεν ξεπληρώσει το συγκεκριμένο ποσό θα διακόψει την παροχή ρεύματος στην οικία του την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου.

Ο κ.Μονιούδης, που συγκατοικεί με την ηλικιωμένη μητέρα του, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και τον αδερφό του που είναι άτομο με αναπηρία, είναι ο μόνος που μπορεί να συντηρεί την οικογένειά του, όμως, όπως εξήγησε ο ίδιος στην εφ. “Πατρίς” δεν μπορεί να εξοφλήσει τον συγκεκριμένο υπέρογκο λογαριασμό του ρεύματος, καθώς τα ελάχιστα χρήματα που διαθέτει φτάνουν για τα απολύτως αναγκαία και για τα φάρμακα των δύο στενών συγγενικών του προσώπων.

Ο 53χρονος κάνει έκκληση τόσο στο Δήμο Πύργου, όσο και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας, ώστε να του ξεπληρώσουν το λογαριασμό και να μην μείνει το σπίτι του χωρίς ρεύμα, ενώ ζητά και μια εργασία ώστε να μην είναι πλέον άνεργος.

“Δεν έχω βοήθεια από κανέναν. Κάνω έκκληση στο Δήμο, στην Περιφέρεια και στη Μητρόπολη για να με βοηθήσουν, να πληρώσουν έστω το οφειλόμενο ποσό για να μην μου κόψουν το ρεύμα. Μου έχω στείλει ειδοποιητήριο ότι θα μου κόψουν το ρεύμα στο σπίτι την επόμενη Παρασκευή. Δε μπορώ να συντηρήσω ούτε την οικογένειά μου. Μερικές φορές με βοηθούν και διάφοροι πολίτες με τρόφιμα. Ζητάω να μην μου κόψουν το ρεύμα γιατί έχω τη μητέρα μου άρρωστη. Δε ζητάω χρήματα. Να μη μου κόψουν το ρεύμα ζητάω και κάποιον να που προσφέρει μια δουλειά” δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ.Μανιούδης στην εφ.”Πατρίς”.

Όποιος πολίτης επιθυμεί να βοηθήσει τον κ.Μανιούδη μπορεί να καταθέσει οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στο παρακάτων λογαριασμό:
ΜΑΝΙΟΥΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
GR2901104510000045146983395 (Εθνική Τράπεζα)

– PatrisNews – Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: