Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 – ΧΑΡΑΞΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!!!

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 – ΧΑΡΑΞΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!!!

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 – ΧΑΡΑΞΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!
Είσαι υποψήφιος;

Εμπιστεύσου την Domino Media & τα ILIAKANEA για στοχευμένη,μετρήσιμη & αποτελεσματική προβολή


Επικοινώνησε μαζί μας
iliakanea17@yahoo.com
τηλ 6972085146

Η προσέγγιση του τελικού στόχου βρίσκεται σε άλλο επίπεδο!Αλλάζουμε τους κανόνες! Δημιουργούμε τους κανόνες του παιχνιδιού!

Ασχολούμαστε πάνω από μια 20ετία με το χώρο και έχουμε εκτελέσει δεκάδες έργα ,έχουμε δώσει λύσεις και είμαστε ο συνεργάτης σας.

Κάθε επιχείρηση και κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός, έτσι και εμείς αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη ξεχωριστά, κατανοούμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες του και μαζί καθορίζουμε τους στόχους της συνεργασίας μας.

Σύμβουλοι Επικοινωνίας
Παροχή υπηρεσιών Στρατηγικής Επικοινωνίας, Πληροφόρησης, Προβολής & Προώθησης Επιχειρήσεων – Φορέων – Φυσικών Προσώπων.

Στην Domino-Media – full service marketing agency – είμαστε μια μικρή ομάδα με μεγάλες ιδέες! Σοβαροί, εργατικοί, ακούραστοι, τελειομανείς, παθιασμένοι οραματιστές και αθεράπευτα ρομαντικοί.

Η προσέγγιση του τελικού στόχου βρίσκεται σε άλλο επίπεδο!Αλλάζουμε τους κανόνες! Δημιουργούμε τους κανόνες του παιχνιδιού!

Υ.Γ.:Επικοινωνήσετε μαζί μας είτε ηλεκτρονικά μέσω e-mail:iliakanea17@yahoo.com ή dominogroupgr@gmail.com είτε τηλεφωνικά στο 6972085146. Περισσότερα για την επικοινωνία μαζί μας θα βρείτε στον σύνδεσμο:https://www.iliakanea.gr/epikoinonia/

https://www.iliakanea.gr/apopseis/
Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: