Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Εκπόνηση Ολιστικής Αναπτυξιακής Μελέτης για την Ηλεία
Εκπόνηση Ολιστικής Αναπτυξιακής Μελέτης για την Ηλεία

Εκπόνηση Ολιστικής Αναπτυξιακής Μελέτης για την Ηλεία

Κατά τη διάρκεια χθεσινής Συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ηλείας στον Πύργο, η διαΝΕΟσις ανακοίνωσε τη διεξαγωγή αναπτυξιακού συνεδρίου με τίτλο «Ηλεία 2030 – Η Αρχαία Ολυμπία στο επίκεντρο» που θα γίνει την Τετάρτη 20 Ιουλίου στην Αρχαία Ολυμπία.
Το αναπτυξιακό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σε συνέχεια της υπογραφής μνημονίου συνεργασίας με τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό, Αρμόδιο για Θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, Χρήστο Τριαντόπουλο για την ανασυγκρότηση της περιφερειακής ενότητας Ηλείας με επίκεντρο την Αρχαία Ολυμπία.
Στελέχη της διαΝΕΟσις και πιο συγκεκριμένα ο Γενικός Διευθυντής Διονύσης Νικολάου, η Διευθύντρια Ερευνών Φαίη Μακαντάση και η Διευθύντρια Επικοινωνίας Χριστιάνα Παπαγεωργάκη ενημέρωσαν τους εκπροσώπους Τύπου σχετικά με το περιεχόμενο, τη δομή και τους στόχους της επικείμενης διοργάνωσης.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, το συνέδριο αποτελεί την εναρκτήρια διοργάνωση της προσπάθειας που θα γίνει για την εκπόνηση μιας ολιστικής αναπτυξιακής μελέτης για την περιφερειακή ενότητα Ηλείας, η οποία ως στόχο θα έχει να αναδείξει και να αξιοποιήσει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της περιοχής.

ert

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: