Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Έκτακτες αιμοδοσίες στον Πύργο για τους τραυματίες των Τεμπών
Αιμοδοσία στην Ξυλοκέρα - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Έκτακτες αιμοδοσίες στον Πύργο για τους τραυματίες των Τεμπών

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εθελοντικές αιμοδοσίες στον Πύργου, με σκοπό οι φιάλες αίματος που θα συγκεντρωθούν να σταλούν στα νοσοκομεία της Θεσσαλίας, όπου νοσηλεύονται οι τραυματίες από τη σιδηροδρομική τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη.

Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νεμούτας, ενώ το Σάββατο 4 Μαρτίου, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, θα γίνει στο Πολύκεντρο του Δήμου Πύργου η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει η Δημοτική Αστυνομία σε συνεργασία με το Γραφείο Εθελοντισμό του Δήμου Πύργου.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ηλείας, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη και συμπαρίσταται στους τραυματίες ευχόμενος ταχεία ανάρρωση.

Συγχρόνως απευθύνει έκκληση προσφοράς αίματος, για τους τραυματίες. Οι αιμοδότες μπορούν να προσέρχονται την Πέμπτη 2/3/23 και Παρασκευή 3/3/23 από 9π.μ. -1μ.μ. στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο ( κεντρική πλατεία Πύργου) και από 5.30μ.μ. -8.00 μ.μ. στο Τμήμα Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου του Γ.Ν. Ηλείας (τηλ. Αιμοδοσίας Ν.Μ. Πύργου: 2621361155).

Το Σάββατο 4/3/2023 εθελοντική αιμοδοσία θα διεξαχθεί στο Πολύκεντρο Δήμου Πύργου από 9π.μ.-1.μ.μ. ενώ την Κυριακή 5/2/2023 από 9.00 π.μ.-1.00μ.μ. στο Κατάκολο (πλησίον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου).

Οι ανωτέρω αιμοδοσίες διοργανώνονται από το τμήμα Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου.

 

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: