Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ελένη Φουρέιρα: Η πρώτη βραδινή εμφάνιση μετά από 2 μήνες – «Eίναι ενοχλημένη» – Αγροτικά Νέα,ΟΠΕΚΕΠΕ, Επιδοτήσεις, Eνισχύσεις,Νέοι Γεωργοί
Ελένη Φουρέιρα: Η πρώτη βραδινή εμφάνιση μετά από 2 μήνες – «Eίναι ενοχλημένη»

Ελένη Φουρέιρα: Η πρώτη βραδινή εμφάνιση μετά από 2 μήνες – «Eίναι ενοχλημένη» – Αγροτικά Νέα,ΟΠΕΚΕΠΕ, Επιδοτήσεις, Eνισχύσεις,Νέοι Γεωργοί


Η Ελένη Φουρέιρα εκνευρίστηκε όταν είδε τις κάμερες, ενώ δεν ήθελε να κάνει την παραμικρή δήλωση.

Σε κεντρικό σημείο της Αθήνας εμφανίστηκε η Ελένη Φουρέιρα δύο μήνες μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης.

Η κάμερα του «Mega Καλημέρα» πέτυχε την Ελένη Φουρέιρα σε νυχτερινή έξοδο, όμως η αγαπημένη τραγουδίστρια δε θέλησε να κάνει δηλώσεις, ενώ φάνηκε πως εκνευρίστηκε λιγάκι.

Όπως ανέφερε η Άννα Ζηρδέλη η οποία είχε όλες τις πληροφορίες, η Ελένη Φουρέιρα δεν ήθελε να κάνει την παραμικρή δήλωση.

«Μιλήσαμε και μου είπε “πραγματικά είμαι ενοχλημένη αυτή την στιγμή γιατί να είναι απέναντι κάμερες; Δίπλα μου, δυο τραπέζια πιο πέρα είναι ο Λάκης Λαζόπουλος και θέλω να πάω να τον χαιρετήσω”», μετέφερε στον τηλεοπτικό αέρα η Άννα Ζηρδέλη.

Η Ελένη Φουρέιρα φέτος το καλοκαίρι ανέβαλε τις προγραμματισμένες της εμφανίσεις, ξεκινώντας έτσι μια σειρά από έντονες φήμες που την ήθελαν να περιμένει το πρώτο της παιδί.

Μέχρι και σήμερα η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν έχει απαντήσει ανοιχτά στα σενάρια για την προσωπική της ζωή, περνώντας περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία και τους δικούς της ανθρώπους.

Κοινοποιήστε το:

Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: