Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ελένη Μενεγάκη σε Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Με κοιτάς ώρες-ώρες λες και είμαι ο λυκειάρχης σου»
Ελένη Μενεγάκη σε Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Με κοιτάς ώρες-ώρες λες και είμαι ο λυκειάρχης σου»

Ελένη Μενεγάκη σε Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Με κοιτάς ώρες-ώρες λες και είμαι ο λυκειάρχης σου»«Γουρλώνεις το μάτι, που τρομάζω κι εγώ με τον εαυτό μου. Λέω “τόσο τρομακτική είμαι”;» είπε η παρουσιάστρια στον συνεργάτη της

H Ελένη Μενεγάκη και o Δημήτρης Ουγγαρέζος είχαν έναν διάλογο στον «αέρα» της εκπομπής «Ελένη» με την παρουσιάστρια να απευθύνει τον λόγο στον συνεργάτη της, για τον οποίο πολλά ακούστηκαν το προηγούμενο διάστημα για τον τηλεοπτικό χρόνο που του δίνεται στην εκπομπή.

«Με κοιτάς ώρες-ώρες, λες και είμαι ο λυκειάρχης σου. Ούτε καν η καθηγήτριά σου στο πανεπιστήμιο, στο γυμνάσιο ή στο λύκειο. Ώρες-ώρες γουρλώνεις το μάτι, που τρομάζω κι εγώ με τον εαυτό μου. Τόσο τρομακτικό είναι. Λέω “τόσο τρομακτική είμαι”; Ρε Θοδωρή, είμαι πολύ τρομακτική;» είπε η Ελένη Μενεγάκη. «Σε βλέπω σαν φωτισμένο αεροδιάδρομο, που λες “έλα, προσγειώσου”. Είναι φωτισμένος αλλά δεν σε απειλεί» απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Τότε η Ελένη Μενεγάκη πρόσθεσε γελώντας: «Μου ρίχνεις κάτι ματιές, που λέω “Θεέ μου τι ματιές του ρίχνω και μου ρίχνει τέτοιες ματιές;”».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: