Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ελεονώρα Μελέτη για τον Νίκο Μουτσινά: Έχω κάνει απόλυτο copy paste τον εαυτό μου από το 2008
Ελεονώρα Μελέτη για τον Νίκο Μουτσινά: Έχω κάνει απόλυτο copy paste τον εαυτό μου από το 2008

Ελεονώρα Μελέτη για τον Νίκο Μουτσινά: Έχω κάνει απόλυτο copy paste τον εαυτό μου από το 2008«Εγώ δεν παίρνω τηλέφωνο να κάνω παράπονα σε κανέναν»

Ο Νίκος Μουτσινάς ζήτησε συγγνώμη από την Ελεονώρα Μελέτη για το «copy paste» που είχε πει στον αέρα για την εκπομπή της και η παρουσιάστρια έπαιξε το σχετικό απόσπασμα το πρωί της Τετάρτης.

Αμέσως μετά την προβολή του, η Ελεονώρα Μελέτη είπε τα εξής:

«Ευχαριστώ Νικόλα μου, εννοείται δεκτή η συγγνώμη, πολλά φιλιά. Εγώ δεν παίρνω τηλέφωνο να κάνω παράπονα σε κανέναν. Δεν είναι ότι στεναχωρήθηκα. Απλά, όταν κάνουμε τόσα χρόνια τηλεόραση, περίμενα αν θέλει να μιλήσει για copy paste, ναι, έχω κάνει απόλυτο copy paste τον εαυτό μου από το 2008. Αυτό είναι πραγματικά ένα copy paste, εκεί απέδωσέ το, όχι όμως αλλού».

«Επειδή άκουσα ότι είμαι και τιμωρός που ζήτησα εδώ ανοιχτά να μη φέρουμε σε αμηχανία τον Μαυρίκιο που δεν θέλει να τον χρησιμοποιούμε για να κάνουμε τηλεθέαση, εγώ δεν είμαι τιμωρός κάνω αυτό που ζήτησε ο Μαυρίκιος. Ο Μαυρίκιος περίμενε ότι θα τον πάρουμε στον αέρα τηλέφωνο, ενώ μας κατηγορεί ότι κάνουμε τηλεθέαση εις βάρος του. Μα πώς θα το κάνουμε αυτό.

Εγώ δεν λύνω τις διαφορές μου στον αέρα και δεν τις λύνω και στο τηλέφωνο, δεν έχω διαφορά με κανέναν. Απλά ένιωσα την ανάγκη να πω ότι από τη στιγμή που νιώθει το παιδί αμήχανα να μην τους εκθέτουμε, τέλος».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: