Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ελισάβετ Μουτάφη: «Μέχρι πριν από λίγο καιρό κάθε μέρα σηκωνόμουν και έκλαιγα»
Ελισάβετ Μουτάφη: «Μέχρι πριν από λίγο καιρό κάθε μέρα σηκωνόμουν και έκλαιγα»

Ελισάβετ Μουτάφη: «Μέχρι πριν από λίγο καιρό κάθε μέρα σηκωνόμουν και έκλαιγα»Η ηθοποιός για τον θάνατο του πατέρα της που όπως λέει την «διέλυσε»

Η Ελισάβετ Μουτάφη ήταν φιλοξενούμενη της Τετάρτη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και εξομολογήθηκε για τη δύσκολη περίοδο που βιώνει μετά την απώλεια του πατέρα της.

«Έχω περάσει πολύ δύσκολη χρονιά. Έχασα τον πατέρα μου κι επειδή του είχα τεράστια αδυναμία, αυτό με έχει διαλύσει κυριολεκτικά. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ ακόμα. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα μέσα μου. Το παλεύω συνέχεια να το διαχειριστώ, αλλά δεν μπορώ να σας πω ψέματα, ότι δεν είναι η δουλειά μου που με κρατάει, πέρα από τον άντρα μου, την οικογένειά μου» είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Μέχρι πριν από λίγο καιρό κάθε μέρα σηκωνόμουν και έκλαιγα. Τώρα υπάρχουν κάποια “αεράκια”, που φυσούν και λένε “οκ, έχουν επιζήσει πολλοί από τον θάνατο του πατέρα τους”. Έχω πολλές φίλες, που δυστυχώς έχουν χάσει τον πατέρα τους πολύ νωρίτερα από μένα. Οπότε θα σας πω την αλήθεια, εκεί παίρνω δύναμη», εξομολογήθηκε η Ελισάβετ Μουτάφη.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: