Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ – ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ – ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Διόλου εντύπωση δεν μας έκανε η συμπεριφορά και η ανακοίνωση στα τοπικά Μ.Μ.Ε. της κομμουνιστικής ΔΑΣ την περασμένη Κυριακή 9/2/2020 στο Εργατικό Κέντρο Πύργου.

Συγκεκριμένα οι γνωστές εναπομείνασες σταλινικές μυστακοφόρες καρικατούρες που ανά καιρούς προσπαθούν να αναδεύσουν τα στάσιμα νερά της τοπικής «κολυμβήθρας (Σιλωάμ )» του Πύργου ανεχόμενη ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ , απαίτησαν από τον πρόεδρο του Ε.Κ.Πύργου  Ιωάννη Βένδρα να αποβάλλει τους κανονικά εκλεγμένους συναγωνιστές από εκπροσώπους των σωματείων τους.

Προς τιμή του, τους έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του.

Μα την πίπα του «πατερούλη», τι λόγια είναι αυτά βρε σύντροφοι της συμφοράς;

Που τα βρήκατε αυτά γραμμένα;

Προφανώς την έννοια της Δημοκρατίας την μεταφράζετε με τις γνωστές παρωχημένες τακτικές του χρεοκοπημένου Σοβιέτ που ο μοναδικός υποψήφιος  έβγαινε τελικά δεύτερος με 99%.

Πρώτος πάντα ήταν ο κυρίαρχος προλετάριος που ζούσε με ψυχούλα στην σκιά  της πολυτελούς διαβίωσης των μπολσεβίκων.

Αυτά πλέον τελείωσαν.

Σας πήραν χαμπάρι και οι πέτρες που λέει ο λαός μας και σας τοποθέτησαν ουραγούς των εξελίξεων στην μοναδική χώρα παγκοσμίως που έχετε ακόμα το δικαίωμα να κάνετε χρήση του σιχαμένου και βρωμερού ονόματός σας ( ΚΚΕ) που τόσα δεινά προσέφερε με απλοχεριά στον πονεμένο τόπο μας.

Οι πηγάδες (ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ) και τα αιματοβαμμένα  βάραθρα ( ΦΕΝΕΟΣ)  ακόμα ξερνούν αίμα από τις σφαγές των βρωμερών συντρόφων σας ( ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ – ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ – ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ – ΠΡΟΒΑ – ΣΕΡΜΠΕΤΗ κ.α.) που δίχως την παραμικρή  αιδώ τους τιμάτε ως ήρωες της βρώμικης ιστορίας σας με την ανοχή και υποστήριξη της Καραμανλικής ψοφοδεξιάς.

Ούτε μια συγνώμη για τα αποτρόπαια  εγκλήματά σας.

Ακούστε το για μια ακόμη φορά:

ΕΙΣΤΕ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ

ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Οι τακτικές σας δεν περνούν πλέον.

Θα μας βρίσκετε παντού μπροστά σας μιας και ο Ελληνικός λαός έχει καταλάβει ποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για το καλό του.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΥΡΓΟΥ

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: