ΕΛΣΑ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΤΣΑΓΚΑΝΟΥ: ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΟΛΙΓΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΕΛΣΑ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΤΣΑΓΚΑΝΟΥ: ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΟΛΙΓΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

ΕΛΣΑ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΤΣΑΓΚΑΝΟΥ: ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΟΛΙΓΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

Η επίλυση προβλημάτων στην υγεία

είναι χρέος απέναντι στους εργαζόμενους

*ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ «ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ»

ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ

ΑΝΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ

Η επίλυση των αναγκών και των προβλημάτων των Νοσοκομείων μας στην Ηλεία είναι μια επιβεβλημένη συνθήκη ομαλώς και αποτελεσματική λειτουργία της δημόσιας υγείας μας.

Δεν επιτρέπονται άλλο, ούτε καθυστερήσεις, ούτε ολιγωρίες, κυρίως σε ότι αφορά την έλλειψη των γιατρών και τη συμπλήρωση των κενών θέσεων που σήμερα αποτελούν τον μεγαλύτερο «πονοκέφαλο» τόσο για τις ίδιες τις Νοσηλευτικές Μονάδες, όσο και για το Υπ. Υγείας.

Την παραπάνω τοποθέτηση έκανε η πρώην Αντιπρόεδρος και μέλος της Διοίκησης της ΔΕΕΠ Ηλείας ΈλσαΚωστοπούλου – Τσαγκανού, υπενθυμίζοντας ότι τέτοια προβλήματα που εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμη και μετά την κρίση της πανδημίας δεν μπορούν να παραμένουν άλυτα όπως στην αρχική τους κατάσταση…

Η κα Κωστοπούλου, σημειώνει επίσης ότι είναι χρέος μας απέναντι σε όλους τους εργαζόμενους που νυχθημερόν δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για το Νοσοκομείο να αντιμετωπίσουμε επιτέλους τα ζητήματα έλλειψης προσωπικού.

Έχει αποδειχθεί άλλωστε όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, ότι όσοι βρέθηκαν στην «πρώτη γραμμή» της δημόσιας υγείας, υπήρξαν πραγματικοί «μαχητές» και κράτησαν «όρθιο» το νοσηλευτικό μας σύστημα με πραγματικά ηρωικές προσωπικές προσπάθειες. Γιατροί, νοσηλευτές και όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι όσο χρειάστηκε ή απαιτείται ακόμη στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και τους ευχαριστούμε από την καρδιά μας, πρόσθεσε η κα Κωστοπούλου, δηλώνοντας ακόμη τα εξής:

«Το ευχαριστώ όμως δεν αρκεί για αυτούς τους ανθρώπους στα λόγια. Χρειάζεται και η έμπρακτη στήριξή τους, και αυτή μπορεί να έρθει μόνο με την ανάλογη πολιτική βούληση και αποφασιστικότητα για να λυθούν εκκρεμότητες. Να δοθούν κίνητρα και επιτέλους να δούμε τον απαιτούμενο αριθμό γιατρών, να στελεχωθούν οι νευραλγικοί τομείς και οι κλινικές μας, να δοθεί τέλος στην κινητικότητα προσωπικού από άλλα Νοσοκομεία, να υπάρξει φροντίδα για τον εξοπλισμό και τον εκσυγχρονισμό του, και να περιοριστούν οι διακομιδές προς την Πάτρα.

Έτσι θα έχει συμβάλλει και η Πολιτεία σε ένα πολύ σημαντικό έργο ανασυγκρότησης και κανονικότητας λειτουργίας και ουσιαστικής περιοχής υγείας των Νοσοκομείων μας…».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: