Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική ΕΛΣΑ ΤΣΑΓΚΑΝΟΥ – ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΔΕ ΗΛΕΙΑΣ:”Και πάλι πανέτοιμοι για την επόμενη «μάχη»!”

ΕΛΣΑ ΤΣΑΓΚΑΝΟΥ – ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΔΕ ΗΛΕΙΑΣ:”Και πάλι πανέτοιμοι για την επόμενη «μάχη»!”

Το αποτέλεσμα των Περιφερειακών Εκλογών στη Δυτ. Ελλάδα και η εντυπωσιακή επικράτηση του Νεκτάριου Φαρμάκη, έναντι του βασικού του αντιπάλου Απόστολου Κατσιφάρα έδειξε με τον πλέον ισχυρό τρόπο ότι οι κάτοικοι αυτού του τόπου, επέδειξαν την αλλαγή.

Αλλαγή σε πρόσωπα, αλλαγή σε πολιτικές και αυτοδιοικητικές πρακτικές, αλλαγή σε νοοτροπίες, αλλαγή τέλος σε καταστάσεις που άφηναν μέχρι τώρα την Ηλεία και την Περιφέρεια στο περιθώριο της ανάπτυξης και των θετικών εξελίξεων.

Στην αρχή της προεκλογικής περιόδου αρκετοί ήσαν εκείνοι που δεν πίστευαν στην εκλογή αυτού του νέοι αλλά άξιου και ικανού αυτοδιοικητικού προσώπου. Πολλοί επίσης εκτιμούσαν ως «έκπληξη» την πιθανή εκλογή του.

Για εμάς ωστόσο, που εργασθήκαμε από την πρώτη στιγμή κοντά του, και για τον μηχανισμό της βάσης της ΝΔ στην Ηλεία, τέτοιες αμφισβητήσεις δεν υπήρξαν ποτέ.

Δώσατε με πλήρη ετοιμότητα και ευθύνη του προεκλογικό αγώνα δίπλα του, βλέποντας μέρα με την μέρα την επερχόμενη ανατροπή, μέσα σε κλίμα αγωνίας για το αύριο του τόπου, και ενθουσιασμού για τον νέο Περιφερειάρχη.

Το μήνυμα υπήρξε ηχηρό τόσο σε Περιφερειακό όσο και σε πολιτικό επίπεδο, και αυτό μας αφήνει ιδιαίτερα ικανοποιημένους. Ο κόσμος ξεδίπλωσε την αγάπη και την εκτίμησή του απέναντι στο Νεκτάριο Φαρμάκη, καταδίκασε το παλιό που έτεινε να γίνει καθεστώς και εμπιστεύθηκε νέους ανθρώπους οι οποίοι έχουν όλη την δυνατότητα μπροστά τους να εργασθούν και να προσφέρουν στον τόπο μας.

Ο αγώνας ωστόσο που δικαιώθηκε με απόλυτο τρόπο την περ. Κυριακή όπως και στις Ευρωεκλογές, συνεχίζεται και γίνεται τώρα πιο έντονος, άμεσος και δυνατός.

Έχουμε μπροστά μας τις Εθνικές Εκλογές, και εμείς θα δώσουμε την «μάχη» της ανάδειξης των ιδεών και των θέσεων της φιλελεύθερης παράταξής μας, αναδεικνύοντας, ισχυρό και αυτοδύναμο τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο «τιμόνι» της χώρας.

Μπαίνουμε έτσι σε μια νέα διαδοχική εκλογική περίοδο ακόμη πιο «σοφοί» και πανέτοιμοι, για τη μεγάλη Νίκη, που θα είναι Νίκη Ελπίδας όλων των Ελλήνων!

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: