Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Εμπορικός Σύλλογος Αιγαλείας: Συνάντηση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και του Εργατικού Κέντρου | Ειδησεις
Εμπορικός Σύλλογος Αιγαλείας: Συνάντηση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και του Εργατικού Κέντρου

Εμπορικός Σύλλογος Αιγαλείας: Συνάντηση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και του Εργατικού Κέντρου | Ειδησεις


Συνάντηση με τους προέδρους του Εργατικού Κέντρου Πάνο Γεωργόπουλο και του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Γρηγόρη Τσεκούρα είχε ο Εμπορικός Εισαγωγικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η πρόταση του εμπορικού, την Μεγάλη Παρασκευή 22 Απριλίου  τα καταστήματα να ανοίξουν της 12:00 και να κλείσουν στις 18:30 μμ.

Επίσης συζητήθηκε για την Πέμπτη 28 Απριλίου παραμονή της Ζωοδόχου Πηγής, με πρόταση και πάλι του Εμπορικού Συλλόγου, τα καταστήματα να παραμείνουν ανοικτά έως τις 11μμ.

Ως γνωστό πρόκειται για μια ημέρα όπου η πόλη μας πέραν της μεγάλης επισκεψιμότητας, λόγω του θρησκευτικού χαρακτήρα, είθισται να έχει και μεγάλη κίνηση στα καταστήματα, οπότε προτάθηκε, μετά από απαίτηση και πολλών συναδέλφων, η παράταση του ωραρίου από τις 9μμ έως τις 11μμ.

Στο πλαίσιο της καλής σχέσης που έχουμε σε επίπεδο Διοικήσεων, πραγματοποιήθηκε μια εποικοδομητική συζήτηση, με στόχο τη συγκατάθεση όλων των εμπλεκομένων φορέων έτσι ώστε να δοθεί μία ανάσα ανάκαμψης στα εμπορικά καταστήματα της πόλης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις – νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: