Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Εμπορικός Σύλλογος Αιγιάλειας: Κάλεσμα για συμμετοχή στην κινητοποίηση για τις Σχολές | Ειδησεις

Εμπορικός Σύλλογος Αιγιάλειας: Κάλεσμα για συμμετοχή στην κινητοποίηση για τις Σχολές | Ειδησεις


Μετά και την δεύτερη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες έως τις 11 το βράδυ, μεταξύ του Δημάρχου, του Αντιδημάρχου Παιδείας και πλέον των 22 φορέων και Συλλόγων της Αιγιαλείας, ο Εμπορικός, Εισαγωγικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιάλειας έλαβε ομόφωνα την απόφαση να συμμετάσχει στην κινητοποίηση για τις Σχολές του Αιγίου.

Όπως αναφέρεται συγκεκριμένα: «Την Παρασκευή 24/6/2022 και ώρα 8:00 μ.μ. στα Ψηλαλώνια θα γίνει ένα μεγάλο κάλεσμα, “η Αιγιάλεια είναι στους δρόμους για τις Σχολές της”, μια μάζωξη στην οποία όλοι η Αιγιάλεια θα είναι στο δρόμο για τις Σχολές μας, ενώ θα συνοδεύεται και με μια μουσική εκδήλωση ώστε να γίνει γνωστή σε όλο το Πανελλήνιο.

Καλούμε τους Εμπόρους και τα μέλη μας μαζί με τις οικογένειες τους την Παρασκευή, να κλείσουμε μια ώρα νωρίτερα τα μαγαζιά μας και να δώσουμε το βροντερό παρών στις 8μμ στα Ψηλαλώνια και όλοι μαζί να στηρίξουμε την παραμονή των ΤΕΙ στην πόλη μας .

Είναι ένα κάλεσμα του Δημάρχου του Αντιδημάρχου Παιδείας σύσσωμων των Δημοτικών Παρατάξεων της Συντονιστικής Επιτροπής καθώς και των 22 και πλέον Φορέων και Συλλόγων πού βρέθηκαν στη διαβούλευση.

Ενημερώνουμε ακόμα τα μέλη μας ότι περιμένοντας την τελική απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και σύμφωνα με τις αποφάσεις του συντονιστικού αφήνουμε ανοιχτό το ενδεχόμενο για περαιτέρω κινητοποιήσεις την ερχόμενη Παρασκευή 1η Ιουλίου 2022 στα διόδια».

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: