Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας: «Η αμετροέπεια είναι κακός σύμβουλος» | Ειδησεις
Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας: «Η αμετροέπεια είναι κακός σύμβουλος»

Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας: «Η αμετροέπεια είναι κακός σύμβουλος» | Ειδησεις


«Η ένδεια ορισμένων παρατάξεων να προτάξουν ολοκληρωμένο συνδικαλιστικό λόγο και να προβάλλουν λύσεις για τα μεγάλα προβλήματα του εμπορίου τους οδηγεί στον κατήφορο της ψευδολογίας.

Αναφέρουν ότι δεν έχουν λάβει τις καταστάσεις με τα μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου». Αυτό σημειώνει ο Εμπορικός Σύλλογος σε ανακοίνωσή του συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά: «Ουδέν ψευδέστερον…».

Μάλιστα στην ανακοίνωση βρίσκει κανείς και τα αντίγραφα με τα email που στάλθηκαν και αναφέρεται χαρατηριστικά: «Όπως ορίζει το καταστατικό έλαβαν τις καταστάσεις στις 8/6/22. Παραθέτουμε τα αντίγραφα με τα email.

Το ίδιο ισχύει και για το μέλος της εφορευτικής από την «Αγωνιστική Συνεργασία».

Παραθέτουμε το email που έλαβε τις καταστάσεις το Σάββατο 11/6/2022

Η γραμματεία και οι εργαζόμενοι κάνουν το ανθρωπίνως δυνατόν και υποδειγματικά τη δουλειά τους. Τέτοιες επιθέσεις σε ανθρώπους που δουλεύουν πυρετωδώς τα τελευταία 24ωρα είναι αήθεις και καταδικαστέες.

Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας: «Η αμετροέπεια είναι κακός σύμβουλος»

Γνωρίζουν γιατί ενημερώθηκαν όλοι οι επικεφαλής ότι έχουμε δύο κρούσματα στην γραμματεία που έχουν ασθενήσει με covid-19 και εργάζονται από το σπίτι τους για να εξυπηρετήσουν.

Η αμετροέπεια είναι κακός σύμβουλος».

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: