Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας: Η σύμπνοια τελείωσε | Ειδησεις
Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας: Η σύμπνοια τελείωσε | Ειδησεις

Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας: Η σύμπνοια τελείωσε | Ειδησεις


Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας συγκροτήθηκε σε σώμα προχθές το βράδυ όπως έγραψε η «Π», αλλά η συμβίωση την επόμενη τριετία μεταξύ των πέντε παρατάξεων, αναμένεται να γίνει πολύ δύσκολη υπόθεση.

Η συμφωνία – συμμαχία στην οποία κατέληξαν οι δύο πρώτοι συνδυασμοί Γιώργου Βαγενά και Κώστα Ζαφειρόπουλου, θα αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις αν λάβουμε υπόψη το περιεχόμενο και το πνεύμα των ανακοινώσεων που εκδόθηκαν χθες από όσους έμειναν εκτός νυμφώνος στο νέο διοικητικό συμβούλιο.

Οι θέσεις του νέου προεδρείου μοιράστηκαν μεταξύ των δύο πρώτων παρατάξεων, καθώς οι υπόλοιποι είχαν απορρίψει εξ αρχής οποιαδήποτε συνεργασία με τον Γιώργο Βαγενά, ενώ «έμειναν στα κρύα του λουτρού» από τον Κώστα Ζαφειρόπουλο, με τον οποίο συζητούσαν μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ετσι, πρόεδρος του νέου διοικητικού συμβουλίου είναι ξανά ο Κώστας Ζαφειρόπουλος, ενώ ο Γιώργος Βαγενάς εκλέχθηκε στην θέση του Α΄αντιπροέδρου. Τις άλλες δύο θέσεις αντιπροέδρων καταλαμβάνουν οι Αντώνης Ρώρος και Χρήστος Αγγελόπουλος.

Γενικός γραμματέας αναδείχθηκε ο Τάσος Νικολακόπουλος, ειδικός γραμματέας ο Χρήστος Σολωμός, ταμίας η Ερμιόνη Διονυσάτου και αναπληρωτής ταμίας ο Γιωργός Λευκαδίτης. Καθήκοντα έφορου Βιβλιοθήκης & Ψηφιοποιημένου ή μη ιστορικού Αρχείου και Κοσμήτορας, είναι ο Τάσος Νικολακόπουλος και χρέη εκπροσώπων Τύπου θα έχουν οι Αντώνης Ρώρος και Ερμιόνη Διονυσάτου.

Ο Θύμιος Μακρής από την παράταξη του Γιώργου Βαγενά, έμεινε όπως είπε ζητήσει, απλό μέλος του ΔΣ, όπως και τα μέλη των άλλων παρατάξεων, Μάκης Κατσιγιάννης και Βασίλης Στριφτούλιας, Γιάννης Ρούπας και Παναγιώτης Γουρδούπης, Κώστας Τηλιγάδης και Χρήστος Κωνσταντακόπουλος.

ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Οι ανακοινώσεις των άλλων παρατάξεων, δείχνουν ότι ο Εμπορικός Σύλλογος εισέρχεται σε μια περίοδο νέων εντάσεων. Ο επικεφαλής της «Νέας Πρότασης» Μάκης Κατσιγιάννης, αμέσως μετά τη συνεδρίαση της Πέμπτης, περιορίστηκε στο εξής σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Το θέατρο έληξε. Ο πρόεδρος βιτρίνας όπως ο ίδιος αποκάλεσε τον εαυτό του στο τελευταίο ΔΣ ως πρόεδρος, ξαναέγινε πρόεδρος πάλι από τους ίδιους. Αξιοπρέπεια μηδέν. Καλό βράδυ θα τα λέμε τακτικά».

Η «Εμπορική Ανανέωση» που εκπροσωπείται στο νέο διοικητικό συμβούλιο από τους Γιάννη Ρούπα και Τάκη Γουρδούπη, σε σχόλιό της αναφέρει: «Ντράπηκε και η ντροπή! Μετά την πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ του Εμπορικού μας Συλλόγου για τη συγκρότηση του σε Σώμα αναρωτιόμαστε πως κάποιοι θα συνεχίσουν να κοιμούνται έχοντας τη συνείδηση τους καθαρή και πως αύριο θα κυκλοφορήσουν στην τοπική αγορά! Οι μάσκες έπεσαν και αποκαλύφθηκαν οι λυκοφιλίες και οι συμμαχίες στον βωμό των αξιωμάτων. Ο απόλυτος εκφυλισμός! Κύριοι δεν θα σας αφήσουμε σε χλωρό κλαρί! Και αυτό δεν είναι προειδοποίηση, είναι η δέσμευσή μας απέναντι σε όλους τους συναδέλφους!»

Η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων Πάτρας που εκπροσωπείται στο νέο συμβούλιο από τους Κώστα Τηλιγάδη και Χρήστο Κωνσταντακόπουλο αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι δεν πρόκειται να δώσει στήριξη σε καμία από τις παρατάξεις που όλο το προηγούμενο διάστημα από κοινού συμπορεύτηκαν και που μπροστά στις αρχαιρεσίες αποφάσισαν να ψευτοκαβγαδίσουν για τις καρέκλες.

Η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων αναφέρει ακόμα ότι «Όσο γι’ αυτούς που αποφάσισαν να γλύψουν εκεί που έφτυσαν δεν μας εκπλήσσουν, είναι γνωστή πρακτική των πολιτικών φορέων που εκπροσωπούν, μαθημένοι στις κωλοτούμπες και το μασκάρεμα».

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: