Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου: Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Δαμασκηνό
Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου: Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Δαμασκηνό - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου: Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Δαμασκηνό

Η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Μητροπολίτη κ.κ. Δαμασκηνό την Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου στο γραφείο του στην Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας  στο Μεσολόγγι.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Πασιόπουλος, οι αντιπρόεδροι Νίκος Ρήγας και Χρήστος Κοντούλας, η γενική γραμματέας Μαρία Πλαστήρα και τα μέλη Ντίνος Καραδήμας και Γιάννης Ιωάννου, οι οποίοι ευχήθηκαν στον νέο Μητροπολίτη μακροημέρευση και δύναμη στο θεάρεστο έργο που έχει να επιτελέσει.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η ανάγκη να γίνει καταγραφή της εκκλησιαστικής περιουσίας στην περιοχή με σκοπό την καλύτερη αξιοποίησή της, η περίπτωση ίδρυσης Εκκλησιαστικού Μουσείου στο Μεσολόγγι και η προβολή της πόλης μας ως θρησκευτικό προορισμό με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών.

Στο κλείσιμο της συνάντησης τα μέλη της διοίκησης παρέδωσαν στον Σεβασμιώτατο λίστα με τα μέλη του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου, προκειμένου να διευκολυνθεί η Ιερά Μητρόπολη στην κάλυψη των αναγκών της από την τοπική αγορά.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: