Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ –ΤΟ «ΕΞΥΠΝΟ» ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ– ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ –ΤΟ «ΕΞΥΠΝΟ» ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ– ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ»

ΘΕΜΑ: ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ –ΤΟ  «ΕΞΥΠΝΟ» ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ– ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση παρακολουθήσαμε την υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα στον ανάδοχο του έργου και τον Δήμο Ήλιδας, για το νέο «έξυπνο» δίκτυο ύδρευσης του Δήμου Ήλιδας.

Ωστόσο -όπως λέει κι ο λαός μας- «κάλλιο αργά, παρά ποτέ», αφού στην δημοτική αρχή Λυμπέρη πήρε 18 ολόκληρους μήνες για να καταφέρει να δημοπρατήσει και να υπογράψει τη σύμβαση, σε ένα έργο που ως προηγούμενη δημοτική αρχή το είχαμε εντάξει, είχαμε λάβει τη χρηματοδότηση και το είχαμε πλήρως ωριμάσει.

Φυσικά και δεν περιμένουμε από τον Γιάννη Λυμπέρη να αποδώσει «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι» και να κάνει αναφορά στην δημοτική αρχή Χριστοδουλόπουλου που οραματίστηκε και ωρίμασε το έργο, όμως να θριαμβολογεί για κάτι που υλοποιεί με σημαντικές καθυστερήσεις πάει πολύ. 

Κύριε Δήμαρχε,

Σας έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν ότι δεν μας ενδιαφέρει να αποδεχτείτε την πατρότητα των πολλών έργων που σας αφήσαμε ως παρακαταθήκη. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να υλοποιούνται στην ώρα του, διότι σχεδόν όλα αυτή τη στιγμή έχουν βαλτώσει και κινδυνεύουν.

Αν πάλι δεν γνωρίζετε ποια έργα είναι αυτά, για τα οποία υπάρχουν οι χρηματοδοτήσεις και είναι ώριμα προς υλοποίηση, τότε μπορούμε να σας υπενθυμίσουμε τον κατάλογο.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: