Ένα χρόνο τώρα οι δικαιούχοι Τ.Ε.Β.Α. δεν έχουν πάρει… ούτε καρφίτσα!
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ένα χρόνο τώρα οι δικαιούχοι Τ.Ε.Β.Α. δεν έχουν πάρει… ούτε καρφίτσα!
Ένα χρόνο τώρα οι δικαιούχοι Τ.Ε.Β.Α. δεν έχουν πάρει… ούτε καρφίτσα! - Ilia.news

Ένα χρόνο τώρα οι δικαιούχοι Τ.Ε.Β.Α. δεν έχουν πάρει… ούτε καρφίτσα!

Πολύ ωραία τα αναπτυξιακά πλάνα, τα σχέδια και τα οράματα του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη για… να μας κάνει Παρίσι! (το είδαμε βέβαια το όραμα με τις εργολαβίες στο Φράγμα που διαλύθηκαν επειδή άφησε τους εργολάβους απλήρωτους), αλλά εδώ και ένα χρόνο, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δεν έχει μοιράσει καθόλου τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους δικαιούχους  Τ.Ε.Β.Α του Δήμου Ήλιδας, ίσως και ολόκληρου του νομού,  από το ταμείο του οποίου τα εκατομμύρια διαχειρίζεται!!!

Τελευταία φορά που μοιράστηκαν αγαθά ήταν τον Νοέμβριο του 2021 και αυτό… μετά από ενάμιση χρόνο απραξίας λόγω Covid και λόγω προβλήματος που προέκυψε στον διαγωνισμό για τον εργολάβο διανομών. Γι’ αυτό και η διανομή τότε έγιναν από τους ίδιους τους δήμους, με το δικό τους προσωπικό, μέσω των δομών «Κοινωνικό παντοπωλείο», «Βοήθεια στο σπίτι», διαφόρων κατά τόπους σωματείων εθελοντών, κλπ.

Με λίγα λόγια, η Περιφερειακή Αρχή Φαρμάκη μοίρασε σε ολόκληρη τη θητεία της δύο, τρείς το πολύ φορές αγαθά στους δικαιούχους Τ.Ε.Β.Α. και τέλος… Το έκανε το χρέος της!!!

Κάποιοι όμως συνεχίζουν να «ροκανίζουν» το Ταμείο με… «φίλους», παρέχοντας «συμβουλευτικές υπηρεσίες» δράσεις σε συνδυασμό με αθλητικά σωματεία, παραστάσεις καραγκιόζη, κουκλοθέατρου, τηλεδιασκέψεις ακατάσχετης μπουρδολογίας, κλπ.

Μήπως θα έπρεπε κάποια στιγμή η Δικαιοσύνη και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να ρίξουν μια ματιά σε αυτόν εδώ τον μαρτυρικό τόπο που λέγεται Ηλεία και Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας;

Επιτέλους, πότε θα γίνει η επόμενη διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους δικαιούχους του Τ.Ε.Β.Α. Αυτοί που διαχειρίζονται το πρόγραμμα δεν βλέπουν καθημερινά τι γίνεται γύρω τους με τα αγαθά πρώτης ανάγκης να έχουν γίνει είδη… πολυτελείας; Και αυτό, για τις μεσαίες οικονομικά οικογένειες γιατί για τις ασθενέστερες… είναι απλά απλησίαστα!

– Ilia.news

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: