Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ενημέρωση για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό
Ενημέρωση για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό

Ενημέρωση για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό

«Δρώμενα Επαγγελματικού Προσανατολισμού» είναι το θέμα της διημερίδας πληροφόρησης και ευαισθητοποίησης, για μαθητές Γ΄ Λυκείου, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα και αύριο Παρασκευή, στον Πύργο, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηλείας.

Το διήμερο εκδηλώσεων, εντάσσεται στο πλαίσιο των καινοτόμων δράσεων της Π.Ε. Ηλείας, που εστιάζουν στις σύγχρονες και διαγνωσμένες ανάγκες των μαθητών με κεντρικό άξονα τον επαγγελματικό προσανατολισμό τους. Με δεδομένο ότι, οι μαθητές, έρχονται αντιμέτωποι με τις αποφάσεις για το επαγγελματικό τους μέλλον σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη και γεμάτη άγχος περίοδο της ζωής τους, στόχος της διημερίδας, είναι να τους βοηθήσει να επιλέξουν την κατεύθυνση και επαγγελματική πορεία που ταιριάζει, όσο το δυνατόν περισσότερο, στην προσωπικότητα τους.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εργαστήρια πληροφόρησης, ενδυνάμωσης και ευαισθητοποίησης για μαθητές Λυκείου, σε έξι διαφορετικές δράσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας (Πέμπτη πρωί & απόγευμα, Παρασκευή πρωί) και στις εγκαταστάσεις του 1ου Γυμνασίου Πύργου (Παρασκευή απόγευμα).

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: