Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Ενίσχυση επιχειρήσεων λόγω Covid19 – Διαβάστε στο iliakanea.gr χρήσιμες πληροφορίες από την διαδικτυακή ενημέρωση

Ενίσχυση επιχειρήσεων λόγω Covid19 – Διαβάστε στο iliakanea.gr χρήσιμες πληροφορίες από την διαδικτυακή ενημέρωση

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικτυακή ενημέρωση για την ενίσχυση των επιχειρήσεων από την Περιφέρεια λόγω Covid_19.

Η δράση αυτή της Περιφέρειας έχει ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να καταθέσετε ηλεκτρονικά τα απαραίτητα έγγραφα.

Εμείς στο iliakanea.gr συλλέξαμε χρήσιμες πληροφορίες που έδωσαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τους επιχειρηματίες, οι παρουσιαστές του της σχετικής δράσης.

  1. Μην αφήσετε να περάσει ο χρόνος για να καταθέσετε την αίτησή σας τελευταία στιγμή. Δεν θα δοθεί παράταση, όπως μας είπαν, επειδή δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια. Έως το τέλος του 2020 πρέπει να έχει γίνει η αξιολόγηση. Ξεκινήστε από τώρα να συγκεντρώνετε τα απαραίτητα έγγραφα, που δεν είναι και λίγα!
  2. Σχετική πληροφορία με την παραπάνω. Για να γλυτώσετε χρόνο μπορείτε να απευθυνθείτε στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο για το έγγραφο “μη πτωχεύσεως”. Γενικότερα, από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο θα βρείτε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη υποστήριξη και καθοδήγηση είναι δυνατόν, όπως δεσμεύτηκε ο Πρόεδρός του κ. Νικολούτσος.
  3. Προς Θεού, μην αργήσετε να απευθυνθείτε στο Πρωτοδικείο (με τον γνωστό φόρτο εργασίας) για τα έγγραφα που χρειάζεται να πάρετε από εκεί. Πηγαίνετε όσο το δυνατόν συντομότερα για να προλάβετε!
  4. Προσοχή!!! Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν υπάρχει η δυνατότητα για συμπληρωματική κατάθεση εγγράφων ή μετέπειτα διόρθωσής τους. Μια φορά καταθέτετε ηλεκτρονικώς και εάν υπάρχει η οποιαδήποτε παράλειψη, τότε απορρίπτεται η αίτησή σας χωρίς δεύτερη σκέψη…
  5. Το πρόγραμμα έχει ως σκοπό να διασώσει θέσεις εργασίας. Για αυτό οι επιχειρήσεις χωρίς εργαζόμενους (πχ τουριστικές) να κρατούν μικρό καλάθι…

Περισσότερα για το τι πρέπει να προσέξετε, διαβάστε το παρακάτω ρεπορτάζ του iliakanea.gr που κάναμε από την πρώτη στιγμή για να σας ενημερώσουμε έγκαιρα και έγκυρα.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: