Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ενισχύθηκε η Δανειστική Βιβλιοθήκη Κρεστένων
Ενισχύθηκε η Δανειστική Βιβλιοθήκη Κρεστένων

Ενισχύθηκε η Δανειστική Βιβλιοθήκη Κρεστένων

Με νέα βιβλία εμπλουτίζεται συνεχώς η Δανειστική Βιβλιοθήκη που δημιουργήθηκε από την Culture and Prosperity s.c.e. και λειτουργεί στα Κρέστενα του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων της Π.Ε. Ηλείας από το 2013. Διαθέτει πολλά βιβλία λογοτεχνίας, τα οποία ο αναγνώστης μπορεί να δανείζεται. Εξυπηρετεί νέους και ενήλικες και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όσους αδυνατούν να αγοράσουν ένα βιβλίο.

Η Δανειστική βιβλιοθήκη ενισχύθηκε πρόσφατα με τη δωρεάν αποστολή βιβλίων από τον Εκδοτικό Οργανισμό Λιβάνη – Livani Publishing Organization, ενώ παράλληλα αναμένονται κι άλλες αποστολές από άλλους Εκδοτικούς Οίκους και φυσικά πρόσωπα. Βρίσκεται στην έδρα της Culture and Prosperity sce και στις δομές Μουσικό Εργαστήρι και Central Knowledge Transferer HUB στα Κρέστενα του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και δύναται να καλύψει την γεωγραφική έκταση των Δήμων: Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, Ζαχάρως και Αρχαίας Ολυμπίας καθώς και του ορεινού όγκου.

Η Βασιλική Χαριλάου Καλλιτεχνική Διευθύντρια και ο Ταξιάρχης – Ιωάννης Σαραντόπουλος, Chief Executive Officer (CEO) της Δανειστικής Βιβλιοθήκης τόνισαν ότι στο Μουσικό Εργαστήρι όσοι το επισκεφτούν μπορούν να βοηθήσουν στο να μοιραστεί η γνώση και η ευχαρίστηση που δίνει ένα βιβλίο.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: