Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας – Εκλογές για την ανάδειξη 3μελούς Ομάδας Συντονισμού

Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας – Εκλογές για την ανάδειξη 3μελούς Ομάδας Συντονισμού

Όπως είναι γνωστό,  οι δραστηριότητες που αναπτύσσουν οι Πρόσκοποι από την νεαρή ηλικία τους, συνεχίζονται στη διαδρομή τους και αργότερα, γιατί ήδη έχουν βιώσει τις Υψηλές Αξίες και Ιδεώδη του Προσκοπισμού.
Στέγη τους ,η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας ,που ανάμεσα στους ποικίλους  σκοπούς της περιλαμβάνει,  την αναζωογόνηση και την ενδυνάμωση των Προσκοπικών δεσμών των μελών τους, την σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων ,επίσης τη διατήρηση του Προσκοπικού πνεύματος και των Αρχών του Προσκοπισμού, τη διαφύλαξη, τη στήριξη και τη μετάδοση της Προσκοπικής Ιδεολογίας και του πνεύματος, στον κοινωνική περίγυρο που ζουν και δραστηριοποιούνται,ενω παράλληλα συμπαραστέκεται έμπρακτα και στηρίζει το Προσκοπικό έργο που πραγματοποιείται στα Προσκοπικά Τμήματα.

               Την προηγούμενη Κυριακή,σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας πραγματοποιήθηκαν Εκλογές για την ανάδειξη 3μελούς Ομάδας Συντονισμού,με εκλεγέντα ως Αρχηγό τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλος και Υπαρχηγούς Εκδηλώσεων τον κ.Παναγ.Καλαμπρέζο και Οικονομικών τον Ανδρέα Γιατρα αντίστοιχα, 

               Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής εξελέγη ο κ.Κώστας Παπαδόπουλος με μέλη τους κ,κ, Στ.Κυριακόπουλο και Γιώργο Ηλιόπουλο.

                Πριν την ψηφοφορία ο κ.Κώστας Τριανταφυλλόπουλος έκανε  τον Απολογισμό υπενθυμίζοντας τις πλούσιες δραστηριότητες,όπως τον εορτασμό της ”Ημέρας Σκέψης και Φιλίας”,τις διήμερες εκδηλώσεις προς τιμήν των Προσκόπων Μ.Ασίας,την προσφορά έμπρακτης βοήθειας στους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους και στην τρίτη ηλικία,την συμμετοχή σε τοπικά προβλήματα,εορτασμους κλ. στην παραχώρηση γραφείου και αξιόλογου εξοπλισμού  ,στη πολύ σημαντική βοήθεια του Δήμου και στις επιδιώξεις και προοπτικές για την επόμενη τριετία,καλώντας όλους  τους διατελέσαντες προσκόπους να πυκνώσουν τις τάξεις τους.   

                  Επίσης ο Υπ/ρχός Ανδρ.Γιατράς,έκανε τον οικονομικό απολογισμό,τονίζοντας ότι όλες οι εκδηλώσεις δεν έχουν όφελος,έτσι ώστε όλοι να συμμετέχουν ,και,αν και η πανδημία είχε δυσμενή αποτελέσματα, και μέρος των εσόδων πήγε στην ουσιαστική βελτίωση του γραφείου,που παραχωρήθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Πύργου,τη νέα τριετία θα δοθεί  έμφαση και σε αυτό τον τομέα. 

               Στη διαδικασία παρέστη ο Έφορος Παλαιών Προσκόπων Δ.Πελ/σου κ.Γεωργ.Αυγέρος, ο οποίος συνεχάρη τους νεοεκλεγέντες,ευχόμενος καλή θητεία,καθώς και οι βαθμοφόροι Προσκόπων Πύργου κ.κ.Ν.Καραχάλιος αν/της Περιφερειακός και  Γ Καραμάνης Αρχηγός Σ.Προσκόπων Πύργου,ενω η παρουσία των μελών τους άγγιξε το απόλυτο. .

              Το επόμενο ραντεβού των Παλαιών Προσκόπων ορίστηκε για το Β 15νθήμερο του Αυγούστου στην καθιερωμένη πλέον καλοκαιρινή συνάντηση ,όπου μαζί με τους προσκόπους γύρω από την Προσκοπική Πυρά θα ξαναθυμηθούν τις υπέροχες στιγμές που πέρασαν.Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ανάλογη μουσική ,πλούσιο γεύμα και πολλά απρόοπτα. .

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: