Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας:Έκαναν την''Καλή Πράξη ''των Αγίων αυτών Ημερών του Πάσχα
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας:Έκαναν την”Καλή Πράξη ”των Αγίων αυτών Ημερών του Πάσχα.

Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας:Έκαναν την”Καλή Πράξη ”των Αγίων αυτών Ημερών του Πάσχα.

Ανελλιπώς,αντιπροσωπεία τους, πραγματοποιούν το επί σειράν ετών,καθήκον προς το συνάνθρωπο. 

 
          Έκαναν, την παραδοσιακή ΄”Καλή Πράξη ” των Αγίων αυτών Ημερών του Πάσχα,στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή,όπου ο Δήμος Πύργου συγκεντρώνει τρόφιμα και άλλα είδη μακράς διάρκειας.     

          Η δαπάνη για τα προϊόντα έγινε με την συνεισφορά των μελών της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων και με την ευγενική προσφορά του super market ΤΕΡΖΗΣ.Προστέθηκε επίσης μεγάλη ποσότητα ειδών διαρκείας,φρούτων και από το μέλος της Ένωσης κ.Κώστα Παναγιωτόπουλο.     

       Παρών, ο Δήμαρχος Πύργου κ.Τάκης Αντωνακόπουλος,ο Αντ/ρχος κ. Γιάννης Αργυρόπουλος, ο πρόεδρος ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ κ.Βασ.Σεϊντής, ο υπευθ.του Γρ.Εθελοντισμού κ. Γιάννης Πλεμμένος και η επιτροπή παραλαβής .Τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι άλλοι τόνισαν την αξία του Εθελοντισμού και της Προσφοράς στον Συνάνθρωπο,εκφράζοντας την ευαρέσκειά τους στους συντελεστές της προσπάθειας αυτής.      

   Ο Υπαρχηγός της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, κ.Ανδρέας Γιατράς, μεταξύ των άλλων δήλωσε:
         ”Ακολουθώντας την πολύχρονη παράδοση, τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον συμπολίτη μας ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Γραφείου Εθελοντισμού και του Δήμου μας  ,αναγνωρίζοντας .Εμείς,όπως ασφαλώς γνωρίζετε, πραγματοποιούμε πλήθος δράσεων που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας.Στις προθέσεις μας είναι να συνεχίσουμε μια πολυεπίπεδη Προσφορά σε Ιδρύματα και μεμονωμένους συμπολίτες,ευχόμενος  για τις γιορτές του Πάσχα “


          Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν οι δηλώσεις  του Αρχηγού της Ένωσης κ.Κώστα Τριανταφυλλόπουλου ,του υπαρχηγού  κ.Παναγ.Καλαμπρέζου και των μελών της αντιπροσωπείας  ,Γεωργ.Γεωργόπουλου ,Γιώργου.Ηλιόπουλου,Ακρ.Ρέβελου, που τόνισαν την συμβολή της Προσκοπικής Κίνησης στην αναπτυξη της Νεότητας και τις αρετές που ενστερνίζονται και τους ακολουθουν στο διάβα της ζωής τους.

παιδαγωγικό ρόλο του Προσκοπισμού και την ευεργετική επίδραση στην Νεότητα ,που τους ακολουθεί σε όλη τους τη ζωή,      

    Παρευρέθηκαν επίσης ο αναπλ.Περιφ.Έφορος κ.Νικος Καραχάλιος και ο Αρχηγός του 1ου Συστήματος Πύργου Γιώργος Καραμάνης.  Ανάμεσά τους, στελέχη που επί μακρόν υπηρέτησαν στην νεανική αυτή οργάνωση και εξακολουθούν και σήμερα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους..

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: