Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Επανεκλογή του Ηλείου Π. Αλεξόπουλου ως Κοσμήτορας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Επανεκλογή του Ηλείου Π. Αλεξόπουλου ως Κοσμήτορας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Επανεκλογή του Ηλείου Π. Αλεξόπουλου ως Κοσμήτορας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου


Ο Παναγιώτης (Τάκης) Αλεξόπουλος με καταγωγή από την Αμαλιάδα  επανεκλέγει  Κοσμήτορας  του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου για τα επόμενα τρία έτη με ποσοστό 84,6%

Το παραπάνω ανακοίνωσε ο ίδιος με μήνυμα του στο facebook. Συγκεκριμένα έγραψε:

Μετά την επανεκλογή μου ως Κοσμήτορας για την επόμενη τριετία με ποσοστό 84,6% αισθάνομαι τιμή ,βαθιά ικανοποίηση, αλλά και μεγάλη ευθύνη να συνεχίσω και να εξελίξω – με τη βοήθεια όλων των μελών Της σχολής- τη δυναμική πορεία που έχουμε χαράξει τα τελευταία χρόνια.
Σας ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σας

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος

Ο Παναγιώτης (Τάκης) Αλεξόπουλος γεννήθηκε στην Αμαλιάδα Ηλείας τον Αύγουστο του 1963. Αποφοίτησε από το 1ο Δημόσιο Λύκειο Αμαλιάδας με άριστα το 1981. Το 1985 πήρε το πτυχίο από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό Άριστα. Ακολούθησε μεταπτυχιακές – διδακτορικές σπουδές με ειδικότητα το ποδόσφαιρο σε Αγγλία και Ρουμανία. Το 1999 αναγορεύτηκε Διδάκτορας.
Έχει συγγράψει 5 βιβλία σχετικά με την επιστήμη του ποδοσφαίρου και έχει δημοσιεύσει πάνω από 20 επιστημονικά άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά . Έχει 94 ετεροαναφορές από διεθνή περιοδικά. Επίσης εργάστηκε ως επαγγελματίας προπονητής ποδοσφαίρου σε όλες τις επαγγελματικές και ερασιτεχνικές κατηγορίες για 12 έτη.
Είναι πατέρας 2 τέκνων, της Ιωάννας και του Δημήτρη.
Τον Οκτώβρη του 2017 εκλέχθηκε Αναπληρωτής Πρόεδρος του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ενώ από το Σεπτέμβριο του 2018 είναι και Κοσμήτορας της Σχολής Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: