Επειός Ήλιδας: Είχε τη δική του «παρουσία» στη γιορτή Τριάθλου στο Βαρθολομιό
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Επειός Ήλιδας: Είχε τη δική του «παρουσία» στη γιορτή Τριάθλου στο Βαρθολομιό
Επειός Ήλιδας: Είχε τη δική του «παρουσία» στη γιορτή Τριάθλου στο Βαρθολομιό - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Επειός Ήλιδας: Είχε τη δική του «παρουσία» στη γιορτή Τριάθλου στο Βαρθολομιό

Τη δική του παρουσία σε μια μέρα αφιερωμένη στο Τρίαθλο σήμερα στην Ηλεία, είχε ο Επειός Ήλιδας.

Πιο συγκεριμένα, στο περιθώριο του αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παρολυμπιακού Τριάθλου, στις Θίνες Βαρθολομιού, διεξήχθη ανεξάρτητος αγώνας Τριάθλου, στον οποίο μετείχαν και δυο μέλη της οικογένειας του Επειού. Ο προπονητής του συλλόγου Φώτης Καραμουσαντάς και ο αθλητής Σπύρος Δούμας. Ο πρώτος αγωνίστηκε σε σκυταλοδρομία, τερματίζοντας στη Τρίτη θέση, ενώ ο άλλος, μόνος του και τερμάτισε Πρώτος στην κατηγορία του. Ο αγώνας, είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για να αγοραστεί εξοπλισμός για τους αθλητές του Παρολυμπιακού Τριάθλου.

Ο Επειός Ήλιδας, ένας σύλλογος ο οποίος είναι μέλος της Ομοσπονδίας Τριάθλου, συνεχάρη τον Φώτη Καραμουσαντά και τον Σπύρο Δούμα στον αγώνα που έγινε σήμερα το πρωί στην περιοχή των Θινών Βαρθολομιού.

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Επειού συγχαίρουν τον Προπονητή Φώτη Καραμουσαντά και τον αθλητή του συλλόγου Σπύρο Δούμα για την συμμετοχή τους στην αθλητική εκδήλωση-Αγώνα Τριάθλου- που διεξήχθη την Κυριακή 22 Μαΐου στο Βαρθολομιό Ηλείας.

Ο αγώνας έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό. Τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά ποδηλάτου ειδικής κατασκευής, CROSS RUNNER.

Σε συνεργασία ο Δήμος Πηνειού και η ΕΑΟΜ Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία διοργάνωσαν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρατριάθλου 2022.

O ΙΩΝΑΣ τμήμα Θεραπευτικής Αγωγής ΑμεΑ σε συνεργασία με τον Δήμο Πηνειού, διοργάνωσαν την αθλητική εκδήλωση αγώνα τριάθλου Sprint, απόστασης 750μ. κολύμβηση, 20 χιλ. Ποδήλατο και 5 χιλ. Τρέξιμο».

Δελτίο Τύπου

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: