Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Επειός Ήλιδας: Γεμίζει το κολυμβητήριο με σκουφάκια του Επειού

Επειός Ήλιδας: Γεμίζει το κολυμβητήριο με σκουφάκια του Επειού

Ξεκίνησαν και συνεχίζονται σε καθημερινή βάση πλέον οι προπονήσεις του Επειού Ήλιδας στο κολυμβητήριο της Αμαλιάδας, το οποίο μέρα με τη μέρα, γεμίζει με πορτοκαλί σκουφάκια.

Αρχικά τα αγωνιστικά τμήματα και εν συνεχεία τα προαγωνιστικά, τα τμήματα των αρχάριων. Σταδιακά και ανάλογα με την παρουσία αθλητών, είναι πιθανό να έχουμε και έναρξη του τμήματος υδατοσφαίρισης.

Οι προπονητές του Επειού, ο Φώτης Καραμουσαντάς, η Μαρία Καλογεροπούλου και η Γωγώ Κλαυδιανού, δουλεύουν με τους νεαρούς αθλητές. Βεβαίως βρισκόμαστε ακόμα στο ξεκίνημα της σεζόν, ωστόσο τα πρώτα σημάδια είναι ενθαρρυντικά, καθώς το πρώτο πράγμα που ζητούν οι προπονητές, η διάθεση για προσπάθεια και δουλειά, είναι στοιχεία τα οποία φαίνεται ότι υπάρχουν.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται, με τον Επειό να αναφέρει με ανακοίνωσή του:

«Ο Γ. Σ. Ήλιδας «Επειός» σας προσκαλεί για άθληση στις οργανωμένες υποδομές του πλέον σύγχρονου κολυμβητηρίου ( ολυμπιακών διαστάσεων ) της Αμαλιάδας για προπονήσεις, αλλά και για ψυχαγωγία και διασκέδαση μικρών και μεγάλων, έχει καταρτιστεί ένα ευρύ πρόγραμμα κολυμβητικών δραστηριοτήτων, με τη συνεργασία έμπειρων, ειδικευμένων Αδειούχων Προπονητών, καθηγητών φυσικής αγωγής, Επαγγελματία Ναυαγοσώστη και Ατόμου Πιστοποιημένου στις Πρώτες Βοήθειες. Περιλαμβάνονται τμήματα Εκμάθησης κολύμβησης για παιδιά και ενήλικες, Baby Swimming, Agua Aerobic, Ελεύθερης κολύμβησης για το κοινό, Υδατοσφαίρισης (Polo) και Ειδικά Τμήματα ΑΜΕΑ, Προετοιμασία υποψηφίων για ΤΕΦΑΑ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ.

Η κολύμβηση είναι ιδανική για μικρούς και μεγάλους, καθώς συνδυάζει καρδιοαγγειακή άσκηση και μυϊκή ενδυνάμωση χωρίς να καταπονεί τις αρθρώσεις, αποτελώντας ένα άθλημα που μπορείς να ακολουθείς για όλη σου τη ζωή.

Ο Επειός θα τηρήσει όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και εγγυάται ένα ασφαλές υγειονομικά περιβάλλον.

Να τονιστεί ότι για τη συμμετοχή στα προγράμματα παιδιών, είναι απαραίτητη η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης Παιδίατρου και 2 Φωτογραφίες.

Ενήλικες: Ιατρικές βεβαιώσεις από καρδιολόγο και Δερματολόγο και 2 φωτογραφίες.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και καλή κολυμβητική χρονιά, με επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.

Σας περιμένουμε στην οικογένεια μας , να γνωρίσετε τη φιλοσοφία του αθλητισμού μέσα από τη σωστή εκμάθηση κολύμβησης.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: