Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Επεισόδιο Μπαλτάκου με Ντάσιο χθες στην ΕΠΟ μετά το ανεπιτυχές “πραξικόπημα” 
Επεισόδιο Μπαλτάκου με Ντάσιο χθες στην ΕΠΟ μετά το ανεπιτυχές "πραξικόπημα"   - Ilia.news

Επεισόδιο Μπαλτάκου με Ντάσιο χθες στην ΕΠΟ μετά το ανεπιτυχές “πραξικόπημα” 


Επεισόδιο ανάμεσα στον Τάκη Μπαλτάκο και τον Κώστα Ντάσιο εκτυλίχθηκε χθες στην ΕΠΟ. Ο Ηλείος την καταγωγή παράγοντας, παλιός ποδοσφαιριστής της Προοδευτικής με καταγωγή από τη Μανωλάδα, βρισκόταν στα γραφεία της ΕΠΟ την ώρα της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής, η οποία διεξαγόταν εν τη απουσία οκτώ μελών, τα οποία στηρίζονται από την πλευρά της ΑΕΚ.

Ο Κώστας Ντάσιος, μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Αχαΐας, έγινε αντιληπτός από τον Τάκη Μπαλτάκο, ο οποίος του ζήτησε να αποχωρήσει άμεσα. Κάποιοι θεώρησαν ότι ο Κώστας Ντάσιος βρισκόταν εκεί για να διαπιστώσει αν υπήρχε απαρτία, με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ να επιμένει να αποχωρήσει. Οι διάλογοι που ακολούθησαν, δείχνουν και το κλίμα που επικρατούσε, καθώς έως τώρα, από τις εκλογές και μετά, ουδέποτε είχε πει κανένας στον Κώστα Ντάσιο να αποχωρήσει.

Ο Ντάσιος φανερά εκνευρισμένος φέρεται να του είπε: «Δεν ξέρεις με ποιον τα βάζεις…  Άνοιξες λογαριασμό…  Ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις να φύγω…».

Ο δε Μπαλτάκος του είπε ότι αν δεν φύγει θα ζητήσει να κινηθεί εναντίον του αυτόφωρη διαδικασία για διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Ο Ντάσιος εν συνεχεία, προχώρησε σε δηλώσεις στον SportFM Πάτρας, μιλώντας πολύ επικριτικά εναντίον του Μπαλτάκου, τον οποίο μέχρι πριν λίγες μέρες και πριν ξεσπάσει η κόντρα με τον Ιάκωβο Φιλιππούση, στήριζε. Και μάλιστα ήταν και ένας από εκείνους τους οποίους είχαν κανονίσει να συναντηθεί ο Πρόεδρος της ΕΠΟ με τα σωματεία της Γ΄ Εθνικής, από την Ηλεία και την Πελοπόννησο.

Όσον αφορά στον Ιάκωβο Φιλιππούση, φαίνεται ότι έχει πέσει οριστικά στη δυσμένεια του Τάκη Μπαλτάκου, ο οποίος απάντησε στον Βαγγέλη Μαρινάκη, όταν εκείνος τον προέτρεψε να τον αποπέμψει: «Κάντε εγγράφως το αίτημα στην επόμενη συνεδρίαση», για να του απαντήσει θετικά ο Μαρινάκης, ότι σε επόμενη συνεδρίαση θα του θέσει το θέμα εγγράφως:

Ο Κώστας Ντάσιος αναφορικά με το χθεσινό επεισόδιο, είπε:

«Ο κ. Μπαλτάκος μου απαγόρευσε την είσοδό μου στην ΕΠΟ. Μου είπε ότι θα με πήγαινε αυτόφωρο. Για μένα είναι ο τίποτα του ποδοσφαίρου. Θα πηγαίναμε μαζί και το απέτρεψε. Προσπαθώ να βρω τους λόγους. Η ΕΠΟ πρέπει να δέχεται οποιοδήποτε μέλος ΕΠΣ. Γιατί απαγορεύει την είσοδο σε ποδοσφαιρανθρώπους και συγκεκτιμένα σε μένα; Κάτι ξέρει που εγώ δεν γνωρίζω; Πάρτε τηλέφωνο τον κ. Μπαλτάκο… Σπίτι του είναι η ΕΠΟ; Είπε ότι διαταρράσω την οικιακή ειρήνη. Δεν πήγα στο γραφείο του. Ξέρω ότι κάνει ραντεβού με Eνώσεις στο γραφείο του. Αυτές είναι χουντικές πολιτικές. Δεν θα διαψεύσω αυτός που με ψήφισαν για κάποιους Μπαλτάκους. Τώρα η ΕΠΟ παίρνει χρήματα που τα προηγούμενα χρόνια ήταν παρκαρισμένα. Ποιος το έκανε αυτό; O Zαγοράκης που έκατσε δύο – τρεις μήνες; O Δημητρίου που έκατσε πέντε μήνες ή ο Μπαλτάκος; O Φιλιππούσης το έκανε! Ο Μπαλτάκος και ο επόμενος πρόεδρος πρέπει να μάθει το ρόλο του. Είναι επόπτης. Λέει ο επόπτης στο διαιτητή τι θα κάνει; Δεν κυβερνά ο πρόεδρος της δημοκρατίας ο Μητσοτάκης κυβερνάει. Μήπως υπάρχουν επαγγελματιες πρόεδροι και τη βγάζουν από τις Ενώσεις;. Όλο εκτελεστικές και γενικές συνελεύσεις κάνουν στην ΕΠΟ. Είναι πιο εύκολες κι από τις τυρόπιτες».

  – Ilia.news

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: