Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Επεισόδιο στο ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας – Οι ψυχραιμότεροι ηρέμησαν τα πνεύματα
Πύργος: Κινδυνεύει με αναστολή η ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας

Επεισόδιο στο ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας – Οι ψυχραιμότεροι ηρέμησαν τα πνεύματα

Συχνό φαινόμενο κινδυνεύουν να γίνουν πλέον τα επεισόδια στα νοσοκομεία ανάμεσα σε συγγενείς ασθενών και ιατρικό προσωπικό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας τέτοιας κατάστασης και το επεισόδιο μικρής διάρκειας που σημειώθηκε χθες το πρωί στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου και συγκεκριμένα στο ΤΕΠ (Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών), με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν και να σταματούν την ένταση που υπήρξε.

Ειδικότερα, ένας άνδρας που ανέμενε τις εξετάσεις συγγενή του ήρθε σε διαμάχη με μια ιατρό, με την οποία λογομάχησε και σύμφωνα με πηγές την απώθησε με αποτέλεσμα αυτή να βρεθεί στο έδαφος. Άμεσα έσπευσαν να τον συγκρατήσουν και να βοηθήσουν τη γιατρό τόσο το προσωπικό ασφαλείας του νοσοκομείου, όσο και παρευρισκόμενοι στο χώρο. Στο σημείο βρέθηκε και ο διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας Σπύρος Πολίτης, που πληροφορήθηκε άμεσα το γεγονός και έσπευσε για να ηρεμήσει τα πνεύματα.
Να σημειωθεί πως στο ΤΕΠ έσπευσε και κλιμάκιο της ομάδας ΔΙΑΣ που ειδοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου από ανθρώπους του νοσοκομείου, προχωρώντας στην προσαγωγή του άνδρα.

Ανακοίνωση Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου

Ανακοίνωση για το εν λόγω περιστατικό εξέδωσε λίγη ώρα μετά από αυτό και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πύργου, καταδικάζοντας την πράξη και επισημαίνοντας πως οι προσπάθειες των ιατρών καθημερινά είναι υπεράνθρωπες. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πύργου καταδικάζει οποιαδήποτε επίθεση σε βάρος γιατρών και γενικότερα εργαζομένων της Νοσηλευτικής Μονάδας από οποιονδήποτε. Ταυτόχρονα εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στην ιατρό για την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε από συνοδό ασθενούς. Γιατροί και προσωπικό καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες καθημερινά για την κάλυψη των τεράστιων κενών του συστήματος υγείας και δεν επιτρέπεται σε κανέναν να ξεσπά εις βάρος τους».

PatrisNews – Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: