ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ στον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ: - Σημαντικό το Οικονομικό και Πνευματικό ΟΦΕΛΟΣ ΣΑΣ…
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ στον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ: – Σημαντικό το Οικονομικό και Πνευματικό ΟΦΕΛΟΣ ΣΑΣ…

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ στον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ: – Σημαντικό το Οικονομικό και Πνευματικό ΟΦΕΛΟΣ ΣΑΣ…

Γράφουν η Αγγελική Δελιοπούλου, Χαρά Γεωργακοπούλου, Αλέξανδρος Αθανασίου και ο Γιώργης ΤάΚη Δόξας

Στο σπίτι της ΕΙΡΗΝΗΣ και ΤΑΚΗ ΔΟΞΑ (Πύργος Ηλείας) είχα την Ευλογημένη Τύχη να γνωρίσω και να μυηθώ για τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ (στις διάφορες μορφές του) από σημαντικές Ελληνικές και Ξένες Προσωπικότητες. Τους «παρακολουθούσα», τους άκουγα, τους θαύμαζα, εμπνεόμουνα από την ΤΕΧΝΗ/ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, αλλά ΠΟΤΕ δεν είχα «αποκρυπτογραφήσει» τις ευρύτερες συζητήσεις με την ιδιαίτερη επισήμανση ότι η ΤΕΧΝΗ/ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ είναι μια ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ με ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ και ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ.

Καθ’ όλη την διάρκεια της Επιχειρηματικής μου διαδρομής (Σύμβουλος Marketing στο Χώρο της Υγείας και του Πολιτισμού) ποτέ (μα ποτέ) δεν είχα ασχοληθεί με την Έρευνα / Μελέτη για την ΤΕΧΝΗ/ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ως Σημαντική Επένδυση τόσο για ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ Γνώση όσο για το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ.

Πριν από δύο (2) χρόνια διάβασα ότι σε Πλειστηριασμό Τέχνης δύο (2) χειρόγραφες επιστολές της ΕΝΤΙΘ ΠΙΑΦ και του ΤΑΚΗ ΧΟΡΝ αγοράστηκαν από Συλλέκτη έναντι ποσού 15.000 ευρώ. Εδώ και χρόνια στο εξωτερικό λειτουργούν (ως και στην Ελλάδα) ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΙΚΟΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ που διαχειρίζονται σε συγκεντρώσεις Δημοπρασιών για συλλέκτες Έργα: Πίνακες Ζωγραφικής, Έργα Γλυπτικής, Μουσικές Συνθέσεις  Έργα Graffiti – Εκδόσεις (πάσης μορφής, θεματικά και χρονολογικά Χειρόγραφα Προσωπικοτήτων – Κοσμήματα κ.λπ.). Τα οικονομικά νούμερα «ξεφεύγουν» από την λογική της Οικονομίας με την (σε Παγκόσμιο επίπεδο) τιτλοποίηση του Επενδυτικού ΠΛΑΝΟΥ ως το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ / ΤΕΧΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΑΞΙΑ.

Μαζί με τους συνεργάτες μου εκτιμώ ότι η ΕΠΕΝΔΥΣΗ στον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ / ΤΕΧΝΗ στηρίζεται σε δύο (2) μορφές Επενδυτών: α. Στους ημερήσιους «κυνηγούς» χρήματος στο αδιάκοπο και – πολλές φορές – αβέβαιο αποτέλεσμα (ίδε Χρηματιστήρια Αξιών / Ομολόγων) και στους «επίμονους» σταθερούς ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ που σταθμίζουν την μακροπρόθεσμη αξία και στην προσωπική (συναισθηματική θάλεγα) απόλαυση από ένα έργο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ / ΤΕΧΝΗΣ, π.χ. Πίνακας Ζωγραφικής, Πιάνο ή βιολί σπουδαίου Συνθέτη / Ταινία Α/Μ του Σαρλώ / Χειρόγραφο του Αϊνστάιν / Πίνακα Πικάσο κ.λπ.

Στην παρούσα Παγκόσμια αβεβαιότητα (Οικονομικά – Κοινωνικά και Εμπόλεμα), πιστεύoυμε ότι η οποιαδήποτε επένδυση από ένα (1) ευρώ μέχρι χιλιάδες ευρώ είναι σταθερή αξία για το Αύριο και δη με τον οικονομικό αντίστοιχο στόχο για τις Επενδύσεις που θα καλύπτει την Ιστορική, Κοινωνική και Πολιτιστική Γνώση .

Θα μας επιτρέψετε να «ευλογήσουμε τα γένεια μας», επισημαίνοντας ότι η από το 2021 Επιχειρηματική μας δράση με την Ελληνική Διαδικτυακή Εταιρεία DOXAS/ΔΟΞΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ σίγουρα στοχεύει στο Επιχειρείν με την ξεκάθαρη τοποθέτηση: εργαζόμαστε πιστεύοντας ότι παρέχουμε ΓΝΩΣΗ για την Ελλάδα, της ΤΕΧΝΗΣ, της ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ, του ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, της Ιστορίας στοχεύοντας παράλληλα με καθοριστική παρέμβαση στην κοινωνική, ανθρωπιστική και φιλάνθρωπη ή συμμετοχή μας σε διάφορες δράσεις κλπ.

Γιώργης ΤάΚη Δόξας

Αθήνα 23 Νοεμβρίου 2022

ΓΙΩΡΓΗΣ ΤΑΚΗ ΔΟΞΑΣ: Συντονιστής Marketing
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΥ – Διοικητικό / Οργανωτικό / Οικονομικό Στέλεχος τηλ. 6936522568
ΧΑΡΑ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: Συντονίστρια Επικοινωνίας με Διαδικτυακούς Φίλους / Μ.Μ.Ε. / Site τηλ. 6976593324
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Υπεύθυνος πληροφορικής  τηλ. 6974868225
Επικοινωνήστε μαζί μας 2104401016 email: thelightofolympia@gmail.com
Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: