Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Επισκέψεις αγάπης από τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλο
Επισκέψεις αγάπης από τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλο

Επισκέψεις αγάπης από τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλο

Επίσκεψη αγάπης στο Άσυλο Αναπήρων – Γηροκομείο «Παναγία η Καθολική» στη Γαστούνη και στον Πρότυπο Βρεφονηπιακό Σταθμό «Ο Άγιος Νικόλαος» στο Κέντρο της Πηνείας, πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλος, θέλοντας να εκφράσει τις ευχές του για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, στους φιλοξενούμενους, στους μικρούς μαθητές και σε όλους τους εργαζόμενους.

Στην Γαστούνη, τον κ. Γιαννόπουλο υποδέχθηκε ο διευθυντής, Διονύσιος Φραγκανδρέας, ενώ επισκέφθηκε και τον σεβασμιότατο πρώην Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό, ο οποίος έχει επιλέξει να διαμένει πλέον εκεί. Ο ίδιος τον υποδέχθηκε εγκάρδια και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για αρκετή ώρα οι δυο τους, καθώς είχαν εξαιρετική συνεργασία και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση. Μάλιστα, ο πρώην Μητροπολίτης, θέλησε να ξεναγήσει τον κ. Αντιπεριφερειάρχη σε όλους τους χώρους του Γηροκομείου, τονίζοντας και την πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει με τις Υπηρεσίες της Π.Ε. Ηλείας για θέματα που αφορούν στη λειτουργία του.

Τέλος, στον Βρεφονηπιακό Σταθμό του Κέντρου, τον Αντιπεριφερειάρχη υποδέχθηκε ο διευθυντής, Αρχιμανδρίτης Φιλάρετος Σπανόπουλος, καθώς επίσης οι εργαζόμενοι και εκπαιδευτικό προσωπικό από τον βρεφονηπιακό, το νηπιαγωγείο αλλά και από το Δημοτικό Σχολείο, προσφέροντας του Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες που είχαν προετοιμάσει τα παιδιά για να τον ευχαριστήσουν για την επίσκεψή του. Ο κ. Γιαννόπουλος συνεχάρη τον πατ. Φιλάρετο και όλους τους εργαζόμενους και το εκπαιδευτικό προσωπικό για το σπουδαίο κοινωνικό έργο που επιτελούν για τα παιδιά της περιοχής, και προσέφερε γλυκίσματα για όλους, ευχόμενος καλά Χριστούγεννα και το 2023 να είναι μια καλή και ευλογημένη χρονιά.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: