Επίσκεψη Μ. Μπαλαούρα και στελεχών ΣΥΡΙΖΑ στο ΚΥ Βάρδας
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Επίσκεψη Μ. Μπαλαούρα και στελεχών ΣΥΡΙΖΑ στο ΚΥ Βάρδας

Επίσκεψη Μ. Μπαλαούρα και στελεχών ΣΥΡΙΖΑ στο ΚΥ Βάρδας

Επίσκεψη Μ. Μπαλαούρα και στελεχών ΣΥΡΙΖΑ στο ΚΥ Βάρδας

Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας της Βάρδας πραγματοποίησε, μετά από πρόσκληση των εργαζομένων, ο Μάκης Μπαλαούρας συνοδευόμενος από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Σαϊτά και Θεώνη Μπράτη.

Ο πρώην βουλευτής και μέλος της ΚΕ του κόμματος ενημερώθηκε από τον Διευθυντή κ. Νίκο Αναστασόπουλο και τον ιατρό κ. Χάρη Σταμίρη για την λειτουργία του ΚΥ και το έργο που επιτελεί στο βορειότερο και παραγωγικότερο σημείο του Νομού στο οποίο διαμένουν και χιλιάδες μετανάστες-εργάτες γης.

Το υγειονομικό προσωπικό, όπως σε όλες τις δομές του νομού, είναι ανεπαρκές (μόλις επτά ιατροί) ενώ είναι επιφορτισμένο και με τον εμβολιασμό των κατοίκων που εξελίσσεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι η κόπωση και η εξάντληση από τις πολλές και οι πολύωρες εφημερίες, αλλά και η επικείμενη επιβάρυνση τους από τις προτάσεις για στελέχωση του Νοσοκομείου Πύργου από τους γιατρούς των ΚΥ, γεγονός που θα απαξιώσει τα ΚΥ, ενώ δε θα βοηθήσει τη λειτουργία του Νοσοκομείου και θα τους εξοντώσει, με συνέπειες για τους ασθενείς.

Από την πλευρά του ο πρώην βουλευτής και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, έκαναν κριτική στις πρόσφατες θέσεις του κ. Μητσοτάκη, που οδηγεί το ΕΣΥ στην αγκαλιά των ιδιωτών, ενώ παράλληλα ενημέρωσαν τους ιατρούς για τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος για το νέο ΕΣΥ, το οποίο προϋποθέτει αύξηση των δαπανών για την υγεία, 15.000 μόνιμους διορισμούς, ανακατανομή των πόρων του συστήματος και ένα κοινωνικό συμβόλαιο με τους εργαζομένους για την επιτυχή υλοποίησή του.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: