Επίσκεψη του Προέδρου ΕΝΩΝΩ Νίκου Μαυραγάνη σε Πάτρα και Πύργο
Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Επίσκεψη του Προέδρου ΕΝΩΝΩ Νίκου Μαυραγάνη σε Πάτρα και Πύργο

Επίσκεψη του Προέδρου ΕΝΩΝΩ Νίκου Μαυραγάνη σε Πάτρα και Πύργο

Ο Πρόεδρος του ΕΝΩΝΩ Νίκος Μαυραγάνης επισκέπτεται την Πέμπτη 9/2/2023 την πόλη της Πάτρας και τη Παρασκευή 10/2/2023 θα βρίσκεται στο Πύργο για τις εορταστικές εκδηλώσεις του πολιούχου της πόλης.

Ο κ. Μαυραγάνης θα επισκεφθεί την Πάτρα πραγματοποιώντας συναντήσεις με πολίτες και στελέχη του ΕΝΩΝΩ και την επόμενη ημέρα θα βρίσκεται στον Πύργο όπου το πρωί θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής. Στη συνέχεια θα συναντηθεί με πολίτες και παράγοντες της πόλης και στις 12:00 θα βρίσκεται στο γραφείο του Πολιτευτή του ΕΝΩΝΩ Κ. Τσιλιμίγκρα Παναγιώτη για τη κοπή της πίτας (Γρηγορίου Ε΄11 – 1ος όροφος -693 983 7085 )

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στη Πάτρα και στον Πύργο θα πραγματοποιήσει σειρά συνεντεύξεων σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς.

Το ΕΝΩΝΩ κάνοντας πράξη την αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους συμπολίτες μας, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους για τον ορισμό επιπλέον συναντήσεων με τονΠρόεδρο κ. Νίκο Μαυραγάνη, αλλά και συνεντεύξεων μαζί του να επικοινωνούν με την υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου του ΕΝΩΝΩ κ. Μπαλή Θάλεια .

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: