Επιστρεπτέα Προκαταβολή 7: Ανοίγει η πλατφόρμα - Πώς θα κάνετε αίτηση- Πότε θα πιστωθούν τα χρήματα
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Επιστρεπτέα Προκαταβολή 7: Ανοίγει η πλατφόρμα – Πώς θα κάνετε αίτηση- Πότε θα πιστωθούν τα χρήματα

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 7: Ανοίγει η πλατφόρμα – Πώς θα κάνετε αίτηση- Πότε θα πιστωθούν τα χρήματα

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 7: Ανοίγει σήμερα Μεγάλη Τρίτη (27/04) η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Οι πληρωμές θα ξεκινήσουν Μεγάλη Πέμπτη. 

Το ποσό του 1 δισ. ευρώ θα μοιραστούν από τη Μεγάλη Πέμπτη περίπου 300.000 επιχειρήσεις και επαγγελματίες μέσω του έβδομου και τελευταίου κύκλου της Επιστρεπτέας Προκαταβολής.

Η πλατφόρμα mybusinessSupport ανοίγει σήμερα για να οριστικοποιήσουν τις δηλώσεις τους οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες με την καταβολή των ποσών να ξεκινάει από τη Μεγάλη Πέμπτη. Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 10 Μαΐου.

Όσοι δικαιούχοι κάνουν αποδοχή έως και την Μεγάλη Τετάρτη, από την Μεγάλη Πέμπτη θα εισπράξουν το ποσό της ενίσχυσης που δικαιούνται, ενώ οι πληρωμές θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της πλατφόρμας.

Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα οι αιτήσεις ενδιαφέροντος που έχουν υποβληθεί ανέρχονται σε 704. 604, αλλά η Επιστρεπτέα Προκαταβολή θα πάρουν λιγότερες από τις μισές, περίπου 300.000 ενώ θα μοιραστεί πάνω από 1 δισ. ευρώ με τη μέση ενίσχυση να ανέρχεται σε 3.390 ευρώ.

ΠΗΓΗ newsbomb.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: