Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Επιτάλιο: Με επιτυχία την Κυριακή 24η Μαίου η 6η Εθελοντική Αιμοδοσία

Επιτάλιο: Με επιτυχία την Κυριακή 24η Μαίου η 6η Εθελοντική Αιμοδοσία

Με επιτυχία την Κυριακή 24η Μαίου η 6η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε ο ΑΟ Αλφειός Επιταλίου και ο Σύλλογος Γυναικών Βώλακος

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 24 Μαΐου 2020 στο Επιτάλιο, η 6η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε ο ΑΟ Αλφειός Επιταλίου και ο Σύλλογος Γυναικών Βώλακος για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος Επιταλίου.

Η αιμοδοσία έγινε στα γραφεία της ομάδας, με τη συνδρομή του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Η ανταπόκριση των εθελοντών ήταν ικανοποιητική, παρά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε και μέχρι το μεσημέρι συγκεντρώθηκαν 18 πολύτιμες μονάδες αίματος.

Ευχαριστούμε τη Διευθύντρια του Σταθμού Αιμοδοσίας κ. Έλσα Ζαχαριαδάκη και τους νοσηλευτές Γιώργο Βενιζέλο και Ισμήνη Αυγερινοπούλου για την άριστη συνεργασία.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας σε 6 μήνες!!!

Όσοι δεν μπόρεσαν να δώσουν αίμα την ημέρα αυτή και επιθυμούν να δώσουν, μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου και να δηλώσουν ότι θέλουν να συνεισφέρουν για την ενίσχυση της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΑΛΙΟΥ

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: