Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
H ΕΠΣΗ αγνόησε το άρθρο 6 του Κανονισμού, λένε οι προπονητές
Επιβεβαίωση του ilia.news-H ΕΠΣΗ αγνόησε το άρθρο 6 του Κανονισμού, λένε οι προπονητές - Ilia.news

H ΕΠΣΗ αγνόησε το άρθρο 6 του Κανονισμού, λένε οι προπονητές

Επιβεβαίωση του ilia.news-


Επίσημη ανακοίνωση, η οποία επιβεβαιώνει πλήρως το χθεσινό ρεπορτάζ του ilia.news, εξέδωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ηλείας, το οποίο περιγράφει την ευθύνη της ΕΠΣ Ηλείας για την “περιπέτεια” των ηλειακών σωματείων, καθώς αγνόησε το άρθρο 6 του Κανονισμού Προπονητών και δεν απευθύνθηκε στον τοπικό σύνδεσμο για να ζητήσει την “απαλλαγή” των σωματείων της από την υποχρέωση να προσλάβουν προπονητή.

Η ανακοίνωση των Ηλείων προπονητών:

“Ενημέρωση των ποδοσφαιρικών σωματείων Ηλείας  και του φίλαθλου κόσμου.

Κύριοι, ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Ηλείας απαρτίζεται από διπλωματούχους προπονητές που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που ορίζουν οι κανονισμοί της UEFA –ΕΠΟ- ΓΓΑ καθώς και επιμορφώνονται και εξελίσσονται στα νέα δεδομένα που διέπουν το ποδόσφαιρο. Το ποδοσφαιρικό έτος  2022- 2023 η Ε.Ε της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 38/24-10-2022 απόφαση συνεδρίασης της αποφάσισε σύμφωνα και με το νέο κανονισμό Προπονητών 2022 κατόπιν αιτήσεως της ΕΠΣ Ηλείας, ότι οι ομάδες της Α1 και Α2 θα πρέπει να χρησιμοποιούν προπονητές με το ανάλογο δίπλωμα εξαιρώντας για αυτήν την χρονιά την Β΄ κατηγορία. Η ανωτέρω αίτηση διαβιβάστηκε χωρίς να έχει λάβει υπόψη της  το άρθρο 6 πργ. 2  κανονισμού Προπονητών  2022 και χωρίς καμιά συνεννόηση με τον Σύνδεσμό μας.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι σύνδεσμος μας αποτελείται από 110 μέλη τα οποία  70 είναι στο Νομό Ηλείας. Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε ενημέρωση και ευχόμαστε σε όλους καλή ποδοσφαιρική  χρονιά.

Εκ της Ε.Ε.  Σ.Π.Π.  Ν. ΗΛΕΙΑΣ¨. 

Η ΕΠΣΗ έβαλε σε περιπέτεια τις ομάδες της;-Σοβαρή παρέμβαση του Συνδέσμου Προπονητών Ηλείας

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: