Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΕΠΣΗ: «Εκθέτει» την Πειθαρχική ο αρχιδιαιτητής: «Την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας δεν την βλέπει κανένας»
ΕΠΣΗ: «Εκθέτει» την Πειθαρχική ο αρχιδιαιτητής: «Την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας δεν την βλέπει κανένας» - Ilia.news

ΕΠΣΗ: «Εκθέτει» την Πειθαρχική ο αρχιδιαιτητής: «Την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας δεν την βλέπει κανένας»

Με μια σαφή και κατηγορηματική δήλωση ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΗ, εκθέτει την Πειθαρχική Επιτροπή, ξεκαθαρίζοντας ότι οι εκθέσεις αυτές δεν διατίθενται δημοσία θέα και κανένα όργανο δεν έχει πρόσβαση σε αυτή, επειδή η έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας, είναι εσωτερικό θέμα της Επιτροπής Διαιτησίας.

 

«Η έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας, αποστέλλεται στο προσωπικό e-mail του προέδρου της επιτροπής και συζητείται όταν συνέλθει η Επιτροπή Διαιτησίας. Αν σας πω λοιπόν ότι την έκθεση του κ. Λαμπρόπουλου στο παιχνίδι Πέλοπα-Ξενοφώντα δεν έχω προλάβει να την διαβάσω ούτε εγώ… Ένα θα πω! Όποιος ισχυριστεί ότι έχει λάβει γνώση της έκθεσης ψεύδεται και αν διαπιστώσω ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο, την άλλη μέρα θα παραιτηθώ», ανέφερε με δηλώσεις του στο ilia.news ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Ηλείας κ. Κυριακάκης.

Αυτή του η επισήμανση, εκθέτει την Πειθαρχική Επιτροπή, καθώς καταρρίπτει το αφήγημα που επικαλέστηκαν κάποιοι και το αποκλείει ως «πρόσφορο μέσο» για την διαπίστωση της παράβασης, (“οποιοδήοτε πρόσφορο μέσο”  ζητά ο ΚΑΠ). Συνεπώς, χωρίς αυτό σαν πρόσφορο μέσο, το ερώτημα είναι με ποιο στοιχείο, πέραν του Φύλλου Αγώνα, η Πειθαρχική Επιτροπή τιμώρησε τον ποδοσφαιριστή του Πέλοπα με μια αγωνιστική, τη στιγμή που το Φύλλο Αγώνα αναφέρει μόνο μια κίτρινη κάρτα, την έβδομη, άρα αυτοδικαίως όφειλε η Πειθαρχική Επιτροπή να τιμωρήσει τον παίκτη με δυο αγωνιστικές. Και βέβαια, αν και εφόσον ο διαιτητής Σταυρόπουλος, κατέθεσε συμπληρωματική έκθεση, η οποία μέχρι την περασμένη Τετάρτη είχε φτάσει στα χέρια της Πειθαρχικής Επιτροπής, γιατί μέχρι χθες το βράδυ, η ΕΠΣΗ στην ιστοσελίδα της δεν είναι ενημερώσει το αρχείο της για την κόκκινη κάρτα και το έκανε μόλις σήμερα το μεσημέρι, όταν οι παράγοντες των ομάδων είχαν πάρει τα τηλέφωνα και απειλούσαν ότι θα προχωρήσουν σε καταγγελία.

– Ilia.news

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: