Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Έρευνα: Αυτές είναι οι χειρότερες πόλεις για να οδηγεί κανείς – Auto-moto-Νέα
Έρευνα: Αυτές είναι οι χειρότερες πόλεις για να οδηγεί κανείς - Auto-moto-Νέα για Auto-moto,αθλητικά,Νέα και ειδήσεις live,news,Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Εξελίξεις για βενζίνη,diesel,υβριδικά,Formula1,Αυτοκίνητο,Auto - Moto news,auto,moto,νέα

Έρευνα: Αυτές είναι οι χειρότερες πόλεις για να οδηγεί κανείς – Auto-moto-Νέα

[ad_1

Για έναν οδηγό δεν υπάρχει κάτι πιο εφιαλτικό από το έντονο κυκλοφοριακό και τα πολύωρα μποτιλιαρίσματα μέσα στους δρόμους της πόλης.

Αν νομίζετε πως η Αθήνα είναι μια από τις πόλεις με το πιο επιβαρυμένο κυκλοφοριακό πέφτετε πολύ έξω.

Σύμφωνα με την INRIX, μια εταιρία ανάλυσης στατιστικών και δεδομένων, η πόλη με τις περισσότερες χαμένες ώρες ετησίως στους δρόμους ανά οδηγό είναι το Λονδίνο. Ακολουθεί το Σικάγο με πολύ μικρή διαφορά, ενώ χαμηλότερα βρίσκεται το Παρίσι, η Βοστώνη, η Μπογκοτά και το Παλέρμο.

Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε τη 15άδα των χειρότερων πόλεων παγκοσμίως. Σχετικό ενδιαφέρον έχει να παρατηρήσετε τις μεταβολές από έτος σε έτος και στις περιόδους της πανδημίας.

Όσον αφορά στην Ευρώπη οι τρεις πόλεις με τη μεγαλύτερη επιβάρυνση είναι το Λονδίνο (156 ώρες), το Παρίσι (138 ώρες) και το Παλέρμο (121 ώρες). Ουραγοί της πρώτης 10άδας είναι η Λυών, το Βουκουρέστι και το Μπρίστολ με 92, 91 και 91 ώρες, αντίστοιχα.

Ανάμεσα στις πόλεις χωρών με το μικρότερο κυκλοφοριακό πρόβλημα είναι οι Βρυξέλλες (98), η Κωνσταντινούπολη (89), το Τορίνο (86), Μόναχο (72), η Λισαβόνα (64) κ.α. Στην Αθήνα ένας οδηγός χάνει 78 ώρες στο δρόμο κάθε χρόνο και λιγότερες από τις μισές στη Θεσσαλονίκη (32).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα Τρίκαλα πρωτοπορούν σε όλη την Ευρώπη με τα αυτόνομα ρομπότ
Ιδού το αγαπημένο αυτοκίνητο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου
Η Τουρκία γίνεται η νέα μεγάλη δύναμη στις μπαταρίες

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Κοινοποιήστε το:

Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: