Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Εργαζόμενοι Γ.Ν. Ηλείας: Καταγγέλλουν νοθεία και ζητούν ΕΔΕ

Εργαζόμενοι Γ.Ν. Ηλείας: Καταγγέλλουν νοθεία και ζητούν ΕΔΕ

Νοθεία στις εκλογές για ανάδειξη αιρετού εκπροσώπου στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε ανακοίνωσή τους: «Στις 26/10/2022 διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη του αιρετού εκπροσώπου στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Γ.Ν Ηλείας.

Η εκλογική διαδικασία διακόπηκε κατόπιν ενστάσεως της υποψήφιας Θεώνης Μπράτη, για τον λόγο ότι κάποια εργαζόμενη ήρθε να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα και βρέθηκε ότι έχει ψηφίσει στη λίστα ψηφισάντων της Αμαλιάδας, κάτι που η ίδια αρνήθηκε κατηγορηματικά (ότι είχε ψηφίσει εκεί).

Σημειωτέον ότι και στην Αμαλιάδα και στον Πύργο οι εκλογές διεξήχθησαν άνευ δικαστικού αντιπροσώπου.

Επειδή μια ομάδα στην Αμαλιάδα μας έχει συνηθίσει στις άθλιες μεθοδεύσεις για την εκλογή αντιπροσώπων στα θεσμικά όργανα, δυστυχώς συνεργαζόμενη με μια ομάδα του Πύργου, είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε τις αθλιότητες στους εργαζόμενους.

Ζητάμε τη διενέργεια ΕΔΕ από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου. Ζητάμε μια εκλογική κάλπη στο νοσοκομείο του Πύργου, τη συμμετοχή στη διαδικασία δικαστικού αντιπροσώπου, την απαγόρευση της επιστολής ψήφου και τη διενέργεια της εκλογικής διαδικασίας με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: