Νέα της Ηλείας,Ειδήσεις Ενημέρωση,Πύργος,Αμαλιάδα,Ζαχάρω,Ολυμπία,iliakanea
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 17/11 – 24/11/2019
Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 17/11 - 24/11/2019

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 17/11 – 24/11/2019Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 17/11 – 24/11/2019

Κριαράκια μου

Επειδή την εβδομάδα αυτή, θα σας ανεβαίνουν πολλά καντήλια στην κρανιοεγκεφαλική σας λειτουργία και θα θέλετε να τα κατεβάσετε σε όποιον τολμήσει να σας τα ανάψει, προσπαθήστε να το αποφύγετε γιατί θα κάνετε ζημιά. Γιατί αν κάποιοι από τη ζωή σας, απαιτήσουν να κάνετε πράγματα για την πάρτη τους που ποτέ τους δεν έκαναν για σας, φοβάμαι πως θα μοιάζετε σα τον Κώστα  Πρέκα στο πολυβολείο, που ρίχνει με το μυδράλιο φωνάζοντας “ελάτε να τα πάρετε ρεεεεε, ελάτε”. Γραφικό δεν είναι ρε μαστόρια;  Οπότε “κάντε έρωτα, όχι πόλεμο”, όσο κι αν φαίνεται πολυφορεμένο το σύνθημα. Θα μου πεις, πως σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης, το μόνο που θα σας σηκώνετε, είναι η όρεξη να τα κάνετε όλα τατάνα, το ασπάζομαι. Αλλά εκτονωθείτε με άλλους τρόπους. Για παράδειγμα σφουγγαρίστε και όποιος πατήσει επάνω στα νερά, κόψτε του τα πόδια. Όποιος κολλήσει πίσω σας όταν οδηγείτε, κάντε του μια ωραία όπισθεν και σπάστε του τον προφυλακτήρα. Αν το γκομενάκι σας κάνει νερά πες τε του να πάει να πνιγεί. Το άλλο  που σας έρχεται στο μυαλό, δε σας συμφέρει να του το πείτε…είναι ευχή.

Ταύροι μου

Ερωτικοί ανταγωνιστές θα φανούν στον ορίζοντα της ερωτικής σας επικράτειας και αυτό δεν επιτρέπεται. Γιατί και ωραίοι είστε και μοιραίοι είστε και να κουνάτε καλά τις αναρτήσεις του σκοτεινού αντικείμενου του πόθου σας ξέρετε. Επειδή όμως τυγχάνει τα τυπάκια που πάνε να κερδίσουν την παρτίδα και να σας κλέψουν το κορμί που γουστάρετε, να είναι και πιο δραστήρια και πιο πρόθυμα από σας, στο να κάνουν διπλό τόλουπ και τριπλό άξελ προκειμένου να το εντυπωσιάσουν, φερθείτε έξυπνα. Την ώρα που θα πάρουν φόρα πηγαίνοντας φιρί-φιρί να φάνε το κεφάλι τους με το μωράκι που έγινε αρρώστια ακόμα και για σας, δείξτε τους ποιος είναι ο αρχηγός εδώ μέσα. Στην ανάγκη κάψτε ένα πενηντάευρω τραγουδώντας “θα τα κάψω τα ρημάδια τα λεφτά μου” , περιμένοντας να φτάσει ο οχτρός.  Κάντε ζημιές, κάντε μαγκιές, δείξτε ότι δεν υπολογίζετε κανένα κόστος για την πάρτη του. Κι αν όλο αυτό δεν κάνει το κορμί να συγκινηθεί και σας πετάξει κάνα “σπάσε”, πέστε του μωρό “θα σπάσω κούπες για τα λόγια πού’ πες”…Μην αλλάζετε χρώμα αναλογιζόμενοι τη χασούρα που θα πάθετε. Αφού έτσι κι αλλιώς το γκομενάκι που γουστάρετε έχει πάντα προίκα. Μαζί θα τη μαδήσετε.

Διδυμάκια μου

Μωράκια ακούστε. Θα τραβιέστε σα το λάστιχο την εβδομάδα αυτή, από τις υποχρεώσεις τα καθήκοντα και τα χρέη που ως ωραίοι έχετε. Μαντήλι να κλάψετε δεν παίζει να βρείτε και κάποιες καθυστερήσεις ματαιώσεις και αναβολές, θα σας σπάσουν τα @ρχ…νεύρα. Παράλληλα θα συναντήσετε τόσους στόκους, που δύσκολα θα σας καταλαβαίνουν, όσο και να κοπανιέστε σα χταπόδια. Οπότε που καταλήγουμε; Ότι δε μπορείτε να αποφύγετε, χαλαρώστε κι απολαύστε το. Είναι κι αυτό το αγγούρι που άλλους τους δροσίζει και άλλους τους ζορίζει και στο τέλος θα ζοριστείτε τόσο, που θα πέσετε τ ανάσκελα. Το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα γράψει game over και μια ίωση θα σας ρίξει στο κρεβάτι του πόνου. Δείτε το θετικά. Στο κρεβάτι θα υποκινήσετε το ενδιαφέρον του σκοτεινού αντικείμενου του πόθου σας κι έτσι πρωί μεσημέρι βράδυ, θα σας φροντίζει με τον καλύτερο δυνατό κυρίως “αισθησιακό” τρόπο. Έχετε να φάτε εντριβή απ τα χεράκια του που θα πείτε αμάν. Έχει να σας κόψει βεντούζα, που θα θυμηθείτε τη γιαγιά σας τη συχωρεμένη, όταν έκαιγε και σας κάρφωνε πυρακτωμένα ποτήρια. Φροντίστε μόνο μη γίνετε δυσκοίλιοι στη συμπεριφορά, γιατί ούτε το κλύσμα δεν το γλιτώνετε.

Καρκινάκια μου

Ρε σεις εδώ ο κόσμος θα καίγεται κι εσείς θα χτενίζεστε, γιατί αποφασίσατε ερωτικά να πάρετε το παιχνίδι πάνω σας και να κερδίσετε την παρτίδα. Πάτε καλά; Τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Ποιος θα έχει όρεξη να σας φάει στη μάπα, με τη γκρίνια που σας δέρνει και τη μίρλα σας; Το προηγούμενο διάστημα που εμείς γουστάραμε να τραβηχτούμε μαζί σας, το παίζατε “και δεν μπορώ…και δεν πεινάω”. Εμείς ήμασταν τα λιγούρια κι εσείς οι χορτασμένοι και καλά. Τώρα λοιπόν που την είδατε “μάχιμοι κατακτητές” σκασίλα μας να ξέρετε. Τραβηχτείτε αναμετάξυ σας, μπορεί και να τα βρείτε. Τελευταία μαθαίνω πως μαγειρεύετε κι άλλα κουλά. Έχετε λέει βρει, τη συνταγή από το ελιξήριο της νεότητας. Εσείς, που ο Τσελεμεντές μπροστά σας ωχριούσε. Αλλάξατε τα ήθη και τα έθιμα κι αντί να φροντίζετε όπως κάνατε παλιά, να γεμίσετε προμήθειες το ψυγείο μας, τώρα κι αυτό έχει πιάσει αράχνες και τα σκ€λια μας από την αδιαφορία σας. Μηδενική φροντίδα για την πάρτη μας. Μόνο η κορμάρα σας, σας νοιάζει και τα βίτσια της. Τούτο μοναχά σας λέω. Τις ημέρες αυτές, έχετε να φάτε ντουβρουτζά και ερωτική παραμύθα, που θα πείτε όχι άλλο κάρβουνο. Μη μας φωνάξετε να σας σώσουμε, γιατί εμείς θα τρέξουμε να το κάνουμε αλλά πολύ φοβάμαι ότι δε θα το εννοείτε. Καλά τι φάση;

Λέοντά μου

Έλα να σου πω. Αυτό που σε έχει πιάσει να τα κάνεις όλα μόνος σου και να τα παίρνεις όλα πάνω σου, λέγεται συγκεντρωτισμός. Εμείς δηλαδή τι θα κάνουμε; Θα πέσουμε τ ανάσκελα και θα κάνουμε τη σκάφη; Αν μας αφήσεις να σου χρεώνουμε συνέχεια τα βίτσια μας κι εσύ να τα υπηρετείς, για να μας αποδείξεις ότι είσαι ο καλύτερος, οι ρόλοι κάπου αντιστρέφονται σαν τον άξονα της γης κι αυτό είναι ανωμαλία να ξέρεις. Κι ενώ δεν το συνηθίζω να σου λέω τα δικά μου, η ανάγκη το φέρνει να σου μιλήσω για τη δικιά μου εμπειρία μπας και πάρεις μπρος. Κάποτε γούσταρα ένα βασιλιά σαν κι εσένα, που ούτε η σκιά του δεν πίστευα πως θα με ακούμπαγε. Μια μέρα έπεσε στα πόδια μου και μου είπε: Εγώ ο βασιλιάς θα έκανα τα πάντα για να γίνω υπήκοος σου. Ρε φίλε Λέοντα, ακόμα το θυμάμαι πως σαν το άκουσα, με τη μία ξενέρωσα. Σάστισα. Ρε τι γίνεται είπα μέσα μου. Που πάω και ποιος είμαι; Μα εγώ τον ήθελα βασιλιά, όχι υπήκοο κι ας ήταν και δικός μου.  Από τότε προσπαθώ να ξεπεράσω το ψυχολογικό μου. Για να μη μου δημιουργήσεις  λοιπόν κι εσύ ψυχολογικά, φρόντισε να πάρεις τα πάνω σου και ξεκίνα τις διαταγές. Κι όποιος σου κουνηθεί, στείλτον στην εξορία. Στο πυρ το εξώτερον. Όχι να σηκωθούν τα πόδια και να χτυπήσουν το κεφάλι δηλαδή. Να σηκωθούν δε λέω, αλλά για άλλους λόγους. Με εννοείς;

Παρθένε μου

Δε γίνονται όλα στην ώρα τους κι από αναβολή σε αναβολή πηγαίνει το θέμα σου τον τελευταίο καιρό, το ξέρω. Περιμένεις, να γίνει η θάλασσα γιαούρτι. Περιμένεις ο τσιφούτης το αφεντικό σας να σου δώσει όχι μόνο νέα καθήκοντα αλλά και μία ριμάδα αύξηση ο αφιλότιμος. Περιμένεις να δεις τι θα απογίνουν τα σπασμένα υδραυλικά σου που μπάζουν νερά και ο Τάσος ο υδραυλικός, αργεί να έρθει στη ζωή σου. Καλά κάνεις και περιμένεις αλλά μη τσαντίζεσαι μανίτσα μου. Πέφτει η άμυνα του οργανισμού σου και γίνεσαι ευάλωτος στις ιώσεις. Και δεν ομιλώ για την προσβολή που δε θες να πάθεις από τον Η3Ν3, ούτε τις ερπητικές λοιμώξεις που παθαίνεις όταν καταπιέζεσαι. Για τις άλλες ομιλώ, που φιρί-φιρί το πας να τις κολλήσεις. Αυτές που μεταδίδονται μέσω των ρίψεων των βελών, του φτερωτού κοντόχοντρου θεού του έρωτα. Γιατί αυτές, ξέρω ότι τις τραβάει η περδικούλα σου να τις κολλήσει. Εκεί που όλοι νομίζουμε πως στο μυαλό σου υπάρχει μόνο η εργασία σου, εσύ τον τελευταίο τον καιρό, έχεις στο νου σου τα τσιλημπουρδίσματα. Τα μασκαραλίκια και τις τσαχπινογαργαλιές. Και μη μου πεις “όχι” δεν είναι αυτό που νομίζω. Δεν το νομίζω, είμαι σιγουράτζα…σουτ…το σκασμό…Αυτά αλλού.

Ζυγέ μου

Την εβδομάδα αυτή μωράκι, δε θα είσαι ο ησυχούλης της παρέας ως συνήθως . Άντε γιατί πολύ μούγκα στη στρούγκα έκανες και δε σε πήρανε στα σοβαρά. Κι ενώ άφηνες τους άλλους να σου πρήζουν τα ούμπαλα και ποτέ δεν τους έλεγες, παιδιά ζείτε επικίνδυνα, τώρα με σένα θα το δουν το έργο και δε θα τους αρέσει. Γιατί μπορεί θεωρητικά να πετάς από κανάρα σε κανάρα και τις καβάτζες να τις έχεις για μια ώρα ανάγκης, παρ όλα αυτά, το τιμάς το στεφάνι σου. Τι γίνεται όμως, όταν το στεφάνι σου γίνεται θηλιά και σε πνίγει;  Μην είδατε τον Παναή γίνεσαι, μπουχός, φεύγεις σαν το μιράζ κι αυτό που βλέπουν θα είναι μόνο η αύρα σου. Έτσι λοιπόν, έχεις αρχίσει ήδη και μαρσάρεις, με τα κουλά που ερωτικά σου συμβαίνουν. Και θα είναι ανεξήγητο αν φύγεις δίχως να δώσεις εξηγήσεις. Μόνο που άμα ανοίξεις το στόμα σου, δε θα πετάξεις δόσεις ρομαντικού λόγου όπως μας συνήθιζες αλλά καντήλια και άλλα που αν ακουστούν δημόσια ως ύβρεις, κινδυνεύεις με ποινή φυλάκισης έως και δύο έτη χωρίς αναστολή. Μήπως λοιπόν καλό θα ήταν, να το αποφύγεις το συγκρουσιακό, ή να συγκρουστείς με το κορμί μας, μέχρι νεωτέρας; Προτείνω εγώ τώρα.

Σκορπίδι μου

Άκου να δεις. Ότι δε μπορείς να αποφύγεις, χαλάρωσε κι απόλαυσέ το. Ρητό απ τη ζωή βγαλμένο. Δεν έχει σκοπό το σύμπαν να σε αφήσει ακόμα για πολύ κρυμμένο στην τρύπα σου. Ξέχασέ το. Έτσι λοιπόν, έξω απ την πόρτα του μυαλού σου, θα σου χορέψουνε προκλήσεις που δύσκολα θα καταφέρεις να τους αντισταθείς. Και γιατί να τους αντισταθείς; Αφού θα είναι θελκτικές. Να ήσουν κανένας στόκος που να αποζητούσες μόνο την ησυχία σου, ή να φοβόσουν να ρισκάρεις το καταλαβαίνω. Αλλά δεν είσαι κι αναδιπλώνεσαι σαν το χέλι στο “όπα νίνα νίνα νάη,  νίνα νάη γιάβρουμ” και σέρνεις το χορό, από τη μια στιγμή στην άλλη. Καλά θα κάνεις λοιπόν να μπεις μπροστά στην πρόκληση και να της ξεκαθαρίσεις εξ αρχής, ότι μωρό μου τα κουμάντα θα τα κάνω εγώ που τό χω με τα κολασμένα κι ευμετάβλητα. Ούτε και οι πειρασμοί θα σε αφήσουνε να αγιάσεις. Στην κόλαση θα πας και να το ξέρεις αλλά σκασίλα σου. Τουλάχιστον εκεί, θα δεις και κανά γνωστό. Άσε που δεν υπάρχουν άγγελοι σου λέω. Ετοιμάσου κι έλα να με πάρεις. Κι εγώ μαζί σου  θά ‘μαι , “Ναι”σε όλα λέμε ξεκάθαρα.

Τοξοτίνι ποιος στην πιάνει

Τόση τύχη θα έχεις στα ερωτικά σου, που με τέτοια ρέντα αν δε σου κάτσει γκομενάκι αχαλίνωτο κι έτοιμο για όλα, κάτι εσύ δε θα κάνεις σωστά να ξέρεις.  Σταμάτα μόνο τη μυρμηρίαση με κάτι χαζά ψυχολογικά που σε πιάνουν, όταν τρως κολλήματα και βίρα τις άγκυρες, για νέες ερωτικές περιπέτειες. Γουστάρεις να σου κάτσει ποιος; Θα τον έχεις. Δε ξέρω πως θα γίνει αλλά θα τον έχεις. Γουστάρεις να κλέψεις απαγορευμένο καρπό από ξένο περιβόλι; Μανάβικο ανοίγεις αν το κάνεις επιχείρηση. Θέλεις να δώσεις τα παπούτσια στο χέρι στο πλάσμα που δε σου τη σηκώνει πια τι λίμπιντο όπως παλιά; Ρίξτου άκυρο και μη φοβηθείς ότι στην επόμενη γωνία δε θα βρεις παρηγοριά. Δεν παίζει φίλε, θα έχεις το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Αρκεί να το πιστέψεις. Άσε που με τόσους δυσκοίλιους γύρω μας, το χαμόγελό σου, είναι το μόνο που μας σώζει. Ποιος θα του αντισταθεί; Μόνο που πρόσεξε, στο επόμενο γκομενικό που θα κάνεις, μην αφήσεις τη φαντασία σου να ονειρεύεται πως θα χτίσει απόρθητα κάστρα γύρω από τη σχέση σου και δε θα την γκρεμίσει κανείς. Γιατί εσύ θα φύγεις πρώτος, αν αισθανθείς ότι σε περιορίζουν. Άλλωστε το έχεις ξανά κάνει. Βάλε λοιπόν μπρος τις μηχανές. Σούζες να κάνεις, να σε ακούω να μαρσάρεις λέμε.

Αιγόκερα μάστορα

Πάνω που πήρες απόφαση, να στείλεις στο πυρ το εξώτερον όλους όσους λειτουργούν τοξικά στη ζωή σου, τώρα μας τα γυρίζεις. Φόρεσες τις παντόφλες σου, έβαλες τη ρομπίτσα σου και χαίρεσαι ωραίες στιγμές οικογενειακής γαλήνης, με το συντροφάκι σου ταχτοποιημένο, το γκομενάκι σου να σε περιμένεις για να σε ανανεώσει. Το γραμματέα σου στη δουλειά, έτοιμο να του υπαγορεύεις ισολογισμούς, χορεύοντάς τον στα γονατάκια σου, τι άλλο θες; Όχι φίλε ξεσηκώσου. Αυτό που ζεις, μοιάζει σαν το αμερικάνικο όνειρο που ποτέ δεν το είδαν ούτε τα αμερικανάκια. Έρχεται βαρυχειμωνιά κι αν συνεχίσεις έτσι, θα σε βρει η κακοκαιρία και δε θα έχεις στρώσει τα χαλιά στο πάτωμα να πατήσεις δίχως να κρυώνεις. Μη βολεύεσαι. Στρατηγική σου λέει ο Πλουτωνής απ το ζώδιό σου αλλιώς θα σου τα μηδενίσει όλα, κι άμα γουστάρεις. Ή παπάς παπάς, ή ζευγάς ζευγάς, σου λέει η Κρονάρα επίσης απ το ίδιο σου το σπίτι αλλά φωνή βοώντος. Εσύ σφυρίζεις αδιάφορα, λέγοντας πως όλα είναι υπό έλεγχο. Το σίγουρο είναι ότι κάποια στιγμή θα τον χάσεις τον έλεγχο φίλε. Τέλος πάντων, δε σε φοβάμαι, την άκρη θα τη βρεις.

Υδροχοάρα άκου

Το νου σου ρεμάλι τις μέρες αυτές, να μη σε πάρουν στο ψιλό. Γιατί πολύ άνετος το έπαιξες στα ερωτικά και τα δημοσιοσχεσίτικα τον τελευταίο τον καιρό κι ενώ ήθελες να το κρύψεις, η χαρά δε σε άφηνε. Ήρθε και εξαντλήθηκες να πηγαίνεις όπου γάμο και κηδεία, η Μαριόλα νά ‘ναι μέσα. Τώρα που σε συνήθισε το μάτι της αυλής σου, δε σου δίνουν πλέον καμία σημασία. Μετά από αυτό, λογικό είναι να σε πιάσουν τα ψυχολογικά σου. Θα μου πεις, δεν είστε όλοι οι Υδροχόοι ίδιοι. Θα συμφωνήσω. Γιατί για φίλοι είστε γ@μW τα παιδιά αλλά μέχρι εκεί. Για γκομενικά όμως…μην ανοίξω το στόμα μου. Θα την πατήσετε σαν το αρνάκι που για να κάνει πλάκα στο βοσκό, φώναζε λύκος λύκος. Ε κάποια στιγμή ήρθε ο λύκος κι ο βοσκός δεν το πίστεψε. Κι επειδή ρε φίλε φταις και τώρα τρώγεσαι με τα ρούχα σου, μην φορτώνεις τις μ@λ@κ1€ς σου στους δικούς σου, που δε σου φταίξανε σε τίποτα, θα τους χάσεις και αυτούς. Υπάρχουν όμως και κάποιοι “άλλοι”, που τις ημέρες αυτές θα σου κάνουν πρίμο σιγόντο στα βίτσια σου. Και πόσο ωραία τα λες θα σου πουν, και πως τα κάνεις μπράβο…Το νου σου είναι παγίδα. Την ψωνάρα σου θα εκμεταλλευτούν να ξέρεις και κοίτα να μη βρεθείς σιδηροδέσμιος στους όρους τους. Το έπιασες μικρέ αμετανόητε;

Ψάρακά μου

Γουστάρεις να γίνεις τραγουδιάρα και να ξεσηκώνεις τα πλήθη; Θα γίνεις. Γουστάρεις να ζωγραφίζεις κάνοντας τέχνη με το πινέλο σου στο κορμί μας; Θα τα καταφέρεις. Γουστάρεις να μας χορέψεις με σαγήνη στο ταψί; Βρε δε σε σταματάει τίποτα λέμε. Όμως πριν να ασχοληθείς μαζί μας, που ούτως ή άλλως την έχουμε φάει την κλαπάτσα με την πάρτη σου, κοίτα βρε να κάνεις καμιά προκοπή με τα της καριέρας σου, τώρα που θα έχεις τη ρέντα να τα καταφέρεις ακόμα και στα δύσκολα. Και άσε προς το παρόν τα ερωτιλίκια σου και τα “σουλουμου-ντρούχουμ τσιτσιρίμ”, για κάποια χαλαρότερη στιγμή στη ζωή σου. Ψάρακα έχεις το κοκαλάκι της νυχτερίδας και όλοι θέλουν να βρουν ένα τρόπο να σε βοηθήσουν, ακόμα κι όταν ξέρουν πως έχεις ρισκάρει πολλά για να εκπονήσεις σχέδια που ίσως και να φαντάζουν ουτοπικά. Το σίγουρο είναι, πως ότι βάλεις στο μυαλό σου, δεν παίζει να μην το καταφέρεις, που να γυρίσει ο άξονας της γης. Κι άσε εμάς που δεν τολμάμε, μόνο να τα ονειρευόμαστε. Έχε πίστη και υπομονή γιατί μονάχα εσύ μπορείς αυτά τα όπλα να δείξεις και σε μας πως λειτουργούν. Έμπαινε ζαργάνα μου. Μη φοβηθείς τίποτα. Εγώ μαζί σου…

Από την Μελίνα Φώφη

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: