Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ερύμανθος: Τουριστικός Οδηγός με πλήρη αποτύπωση των ομορφιών | Ειδησεις και νέα
Ερύμανθος: Τουριστικός Οδηγός με πλήρη αποτύπωση των ομορφιών | Ειδησεις και νέα

Ερύμανθος: Τουριστικός Οδηγός με πλήρη αποτύπωση των ομορφιών | Ειδησεις και νέα


Τον τουριστικό και πληροφοριακό του οδηγό ετοιμάζει ο ορεινός Δήμος Ερυμάνθου, που προκήρυξε διαγωνισμό δημιουργίας πλήρους πακέτου προβολής του, αλλά και των δραστηριοτήτων, στα Ελληνικά και Αγγλικά.

Οπως έχει αναδείξει η «Π», η δημοτική αρχή του Θ. Μπαρή στοχεύει στην ανάδειξη της περιοχής και γι’ αυτό έχουν ξεκινήσει ήδη οι διαδικασίες αξιοποίησης δασικών διαδρομών και παρόχθιων σημείων των Φραγμάτων Αστερίου και Ντάσκα, ενώ στις στοχεύσεις προστίθενται, η ενοικίαση του «Ξενία Καλεντζίου» για πιο πολλά δωμάτια διαμονής και τελικά να καταστεί περισσότερο «φιλική» στον επισκέπτη.

Στον διαγωνισμό, ο Δήμος ζητά να κατατεθούν οικονομικές προτάσεις, με την υποχρέωση του αναδόχου τη λήψη φωτογραφικού υλικού, που θα απεικονίζει ανθρώπους σε στιγμές καθημερινότητας, επισκέπτες, τοπικές εκδηλώσεις, όπως η Αγροτική Εκθεση και οι Εμποροπανηγύρεις, αλλά και φυσικά τοπία, ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία. Παράλληλα, θα χρειαστεί να συλλέξει και να αξιολογήσει πληροφορίες για κάθε αξιοθέατο, διοργάνωση και κοινότητα, με περιγραφή των χαρακτηριστικών τους, έτσι ώστε να κάνουν τον αναγνώστη να επιθυμεί να επισκεφθεί τον τόπο.

Ο πληροφοριακός Τουριστικός Οδηγός θα αποτελείται από 6 έως 8 Ενότητες και κάθε μία θα παραπέμπει σε διαδρομή, καθώς και χάρτη που θα αποτυπώνονται χρήσιμα στοιχεία για καταλύματα, καταστήματα και συγκοινωνίες. Συνολικά, θα ‘χει 84 σελίδες και θα εκτυπωθούν 15.000 αντίτυπα, αφού πρωτίστως παρουσιαστούν στο Δήμο 3 εναλλακτικά σενάρια , για να επιλεγεί το καλύτερο.

Η υποβολή προσφορών λήγει 1η Απριλίου και στις 5 Απριλίου η ηλεκτρονική αποσφράγιση προσφορών για να βγει ο ανάδοχος του έργου, προϋπολογισμού 50.000 ευρώ με ΦΠΑ και παράδοση του υλικού μέσα σε 180 ημέρες από τη σύμβαση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις – νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: