Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
«Έσπασε» τη σιωπή του για το θετικό δείγμα κορονοϊού ο Τζόκοβιτς
Πάτρα - Δημοτικό Συμβούλιο: Εκλέγουν νέο προεδρείο και επιτροπές με δια ζώσης συνεδρίαση | Ειδήσεις - Πατρα νεα

«Έσπασε» τη σιωπή του για το θετικό δείγμα κορονοϊού ο Τζόκοβιτς

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1996

Τη στιγμή που αναμένει το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με την παρουσία του ή μη στο Australian Open, ο Νόβακ Τζόκοβιτς τοποθετήθηκε για το θετικό τεστ κορονοϊού τον Δεκέμβρη.

Ο Σέρβος πρωταθλητής αντέδρασε σχετικά με τις πληροφορίες πως το τεστ του βρέθηκε θετικό μετά τα Χριστούγεννα, αλλά και πως δεν μπήκε σε καραντίνα, ενώ διαγνώστηκε με κορωνοϊό.

Ο «Νόλε» ανέφερε με ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως έμαθε για το θετικό του δείγμα αφού είχε φύγει από την επίσκεψή του σε παιδιά και πως δεν γνώρισε έως τότε πως είχε εντοπισθεί θετικός. Επίσης, πρόσθεσε για τα ταξιδιωτικά έγγραφα πως τα συμπλήρωσε η ομάδα του και απολογήθηκε για το λάθος. Μάλιστα, το ίδιο έπραξε και για τη συνέντευξη που παραχώρησε στην «L’ Equipe», αφού ομολόγησε πως ενώ γνώρισε πως νοσεί, δεν ακύρωσε τη συνάντησή του.

Χαρακτηριστικά, η τοποθέτηση του Τζόκοβιτς:

«Έδωσα το παρών σε έναν αγώνα μπάσκετ στο Βελιγράδι στις 14 Δεκεμβρίου όπου μετά ενημερώθηκα πως ένας αριθμός ανθρώπων βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Παρότι ήμουν ασυμπτωματικός, έκανα ένα rapid τεστ στις 16 Δεκεμβρίου, το οποίο ήταν αρνητικό, και λόγω αυξημένης προσοχής έκανα και ένα επίσημο και εγκεκριμένο τεστ PCR την ίδια μέρα.

Την επόμενη μέρα βρέθηκα σε μία εκδήλωση για το τένις όπου έδωσα βραβεία σε παιδιά και μάλιστα έκανα rapid τεστ πριν από την εκδήλωση και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Ήμουν ασυμπτωματικός, ένιωθα καλά και δεν είχα λάβει καμία ενημέρωση για το θετικό PCR τεστ, παρά μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Την επόμενη μέρα, στις 18 Δεκεμβρίου ήταν σε ένα γήπεδο τένις στο Βελιγράδι για να εκπληρώσω μία υποχρέωση που είχα αρκετό καιρό για μία συνέντευξη και φωτογράφηση με την εφημερίδα L’ Equipe. Ακύρωσα όλες τις άλλες εκδηλώσεις, εκτός από αυτή την συνέντευξη.

Ένιωσα υποχρεωμένος να προχωρήσω με την συνέντευξη γιατί δεν ήθελα να απογοητεύσω τον δημοσιογράφο, αλλά φρόντισα να έχω απόσταση ασφαλείας και να φοράω μάσκα εκτός από την στιγμή της φωτογράφησης. Όταν πήγα σπίτι μετά την συνέντευξη, απομονώθηκα για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και αντιλαμβάνομαι πως ήταν λάθος στην κρίση μου και αποδέχομαι πως έπρεπε να προγραμματίσω ξανά εκείνη την υποχρέωση».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: