Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Εθελοντική αιμοδοσία στο Aldemar στην Σκαφιδιά
Εθελοντική αιμοδοσία στο Aldemar στην Σκαφιδιά

Εθελοντική αιμοδοσία στο Aldemar στην Σκαφιδιά

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία στο Aldemar Olympian Village στην Σκαφιδιά,  σε συνεργασία με τον Σταθμό Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου.

Με την πολύτιμη συμβολή των εργαζομένων συγκεντρώθηκαν 19 φιάλες αίματος για την Τράπεζα Αίματος του Aldemar Resorts. Στελέχη της διοίκησης αλλά και εργαζόμενοι σε όλα τα τμήματα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος της Σκαφιδιάς, έστειλαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, με ένα δυναμικό παρόν στην εθελοντική αιμοδοσία όπου συγκεντρώθηκε σημαντικός αριθμός μονάδων αίματος για την κοινή Τράπεζα Αίματος του Ομίλου.

Οι συμμετέχοντες αναφέρθηκαν στη μεγάλη σημασία της πρόληψης, καθώς επίσης και την αναγκαιότητα ύπαρξης Τράπεζας Αίματος, που έχει αποδειχθεί, κατά καιρούς, σανίδα σωτηρίας για κάποιες οικογένειες εργαζομένων του Ομίλου Aldemar. Παρούσα στην αιμοδοσία ήταν και η βιοπαθολογος ιατρός του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου, Έλσα Ζαχαριαδάκη, που μαζί με το νοσηλευτικό προσωπικό που ανέλαβε την αιμοδοσία, προχώρησε στον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο και ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους για την προσφορά ζωής.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: