Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 15/9 – 22/9/2019
Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 15/9 - 22/9/2019

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 15/9 – 22/9/2019Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 15/9 – 22/9/2019

Πιο ήρεμη θα είναι σε γενικές  γραμμές η 3η εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, δίνοντας μας με αυτό τον τρόπο την δυνατότητα να απορροφήσουμε τους κραδασμούς της Πανσελήνου που προηγήθηκε. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα είναι αδιάφορη, μιας και κατά τη διάρκεια της οι όψεις που θα πραγματοποιηθούν από την μια πλευρά θα μας ωθήσουν να κινηθούμε με αποφασιστικότητα, από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να μας ωθήσουν σε λάθος εκτιμήσεις.

Αντιφατική θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους, Ιχθύες) και για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ), ενώ ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την  Κυριακή 15/09 η  είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους  του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Λέοντες, Τοξότες).

Την Δευτέρα 16/09 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα λειτουργήσει περιοριστικά για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Τρίτη 17/09 η  είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους  του Σταθερού Σταυρού (Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Γης (Παρθένους, Αιγόκερους).

Την Τετάρτη 18/09 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ουρανό θα δημιουργήσει ξαφνικές εντάσεις στους εκπροσώπους  του Σταθερού Σταυρού(Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ θα δώσει έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες στα υπόλοιπα ζώδια της Γης (Παρθένους, Αιγόκερους). Επίσης ο Κρόνος θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Την Πέμπτη 19/09 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Πλούτωνα υπόσχεται ότι θα προσφέρει συναρπαστικές στιγμές και εμπειρίες στους  εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Παρασκευή 20/09 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων  θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους  του Μεταβλητού  Σταυρού (Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Ζυγούς, Υδροχόους). Επίσης ο Κρόνος θα ξεκινήσει την ορθή του πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω,

Το Σάββατο 21/09 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει για 3η και τελευταία φορά ο Δίας με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα φέρει υψηλές προσδοκίες και όνειρα που θα διαψευστούν στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους, Ιχθύες).

Ενώ την Κυριακή 22/09 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία και καθυστερήσεις στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, κυνηγήστε με ορμή τα όνειρα σας και μην αφήσετε τις καθυστερήσεις και τις αναβολές να σας χαλάσουν την διάθεση, αλλά εκμεταλλευτείτε τις εποικοδομητικά, με μια και μόνο προϋπόθεση, ότι δεν θα αφήσετε τρίτα πρόσωπα να εκμεταλλευτούν τα όνειρα και τις προσδοκίες σας, θολώνοντας την κρίση σας,  σε βάρος σας.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Πηνελόπη Παπουτσή.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: