Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 16/2 – 23/2/2020
Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 16/2 - 23/2/2020

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 16/2 – 23/2/2020

Μετά από μια υποτονική εβδομάδα, η 4η εβδομάδα του Φεβρουαρίου όχι μόνο θα ξεκινήσει με δυναμικό τρόπο αλλά και θα κυλήσει με αρκετές πλανητικές αλλαγές και πολλές και ενδιαφέρουσες όψεις.

Το πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν ο Άρης ο οποίος κάνει την είσοδο του στον ζώδιο του Αιγόκερω , ο Ερμής που θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων αλλά και ο Ήλιος που θα κάνει την είσοδο του στο ίδιο ζώδιο, ενώ πρωταγωνιστής των όψεων θα είναι ο Ουρανός ο οποίος προς τα τέλη της εβδομάδας θα κάνει σημαντικές όψεις τόσο με τον Άρη όσο και με τον ‘Ηλιο.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα θα οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), πιο χαλαροί αλλά προσεχτικοί σε θέματα επικοινωνίας θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ σε πιο πιεστικούς αλλά παραγωγικούς ρυθμούς θα μπουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Την Κυριακή 16/02 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω θα εγκαινιάσει μια ιδιαίτερα απαιτητική  περίοδο για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), και θα τους ωθήσει να προχωρήσουν στην υλοποίηση των φιλοδοξιών τους έστω και αν χρειασθεί να δείξουν ένα πιο αυστηρό πρόσωπο.

Την Δευτέρα 17/02 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη θα ενισχύσει την γοητεία και την ερωτική διάθεση των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Την Τρίτη 18/02 η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων θα εγκαινιάσει μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχουμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε στην επανεξέταση των σχεδίων μας, παράλληλα όμως θα δημιουργήσει και αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία.

Την Τετάρτη 19/02 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο  των Ιχθύων θα γεμίσει με ενέργεια τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες), ενώ θα ωθήσει τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες) να ασχοληθούν με τις σχέσεις τους.

Την Πέμπτη 20/02 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ποσειδώνα θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) να εκφραστούν δημιουργικά.

Την Παρασκευή 21/02 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό θα ωθήσει σε αποφάσεις υψηλού ρίσκου τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Το Σάββατο 22/02 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό θα φέρει ευχάριστες ανατροπές στην ζωή των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Ενώ την Κυριακή 23/02 η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων ευνοεί τα νέα ξεκινήματα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, από την άλλη πλευρά όμως η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία είναι πιθανό να ωθήσει σε επιπόλαιες συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, κυνηγάω τις φιλοδοξίες μου, παράλληλα όμως δίνω στον εαυτό μου την ευκαιρία αν χρειαστεί να κάνει ένα βήμα πίσω και να επανεξετάσει τα σχέδια του. Ενώ, δεν διστάζω να ρισκάρω για να πετύχω τους στόχους μου.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα και Χρόνια Πολλά στους Ιχθύες!!!

Παπουτσή Πηνελόπη

oroskopostv

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: