Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου, λύσεις σε θέματα καθημερινότητας !!!
Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου, λύσεις σε θέματα καθημερινότητας !!!

Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου, λύσεις σε θέματα καθημερινότητας !!!Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου, λύσεις σε θέματα καθημερινότητας !!!

Στις 13/11 ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει  για 2η φορά όψη εξάγωνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του  Αιγόκερω (16ο 23’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο θα έχουμε την ευκαιρία να επανεξετάσουμε τις ιδέες μας και να δούμε ποιες από αυτές μπορούν να μπουν άμεσα σε πρακτική εφαρμογή, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε πολύ καλά σε δύσκολες και επίπονες εργασίες, ενώ έχουμε την δυνατότητα να στοχεύουμε κατευθείαν στην ουσία των πραγμάτων.

Η όψη εξάγωνου του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους)  και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 2 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τους όρους μιας νέας οικονομικής  συνεργασίας λίγο πριν προχωρήσετε σε υπογραφές δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο δεν θα αφήσετε κανένα από τα θέματα που σας αφορούν στην τύχη του.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος  Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τα μελλοντικά σας σχέδια με προσοχή και να επιλέξετε ποια από αυτά μπορούν να μπουν άμεσα σε πρακτική εφαρμογή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο  ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε τους συναδέλφους σας και να είστε λιγάκι πιο προσεχτικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες ενός φιλόδοξου σχεδίου σας, ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν σας έχει ξεφύγει τίποτα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θέλετε δίπλα σας ανθρώπους  που δεν λένε λόγια αλλά κάνουν πράξεις. 

ΛΕΩΝ

Η  θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τις οικογενειακές σας  υποθέσεις και τα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία, ώστε να δώσετε τις κατάλληλες λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο  ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω  θα σας ωθήσει να γίνετε πιο πρακτικοί και να μην αφήνετε τον εαυτό σας να αναλωθεί άσκοπα σε λεπτομέρειες που δεν προσφέρουν τίποτα.

ΖΥΓΟΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω  θα σας ωθήσει πριν προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία να επανεξετάσετε τους όρους της, ενώ είναι πιθανό να ασχοληθείτε και με υποθέσεις που είχατε αφήσει στη μέση στο παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η  θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο σας με τον Κρόνο από το ζώδιο του Σκορπιού θα σας βοηθήσει να δείξετε σε όλους ότι είστε άνθρωπος των πράξεων και όχι των λόγων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η  θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας δώσει πρακτικές ιδέες, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει την υπομονή και την επιμονή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Κρόνος με τον ανάδρομο Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού, θα ωθήσει να βάλετε όρια στις φιλικές σας σχέσεις και θα απαιτήσετε από τους άλλους να σας συμπεριφέρονται με την ίδια σοβαρότητα που τους συμπεριφέρεστε και εσείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η  θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε και μερικά ραντεβού τα οποία θα πρέπει να μείνουν μυστικά. 

ΙΧΘΥΣ

Η  θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να είστε πιο λιτοί στις δηλώσεις σας, ώστε να σας πάρουν σοβαρά τα άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: